Petak, 24.02.2017.

Ministar Vlaho Orepić obišao novu Postaju granične policije i Tranzitni prihvatni centar u Trilju


Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić posjetio je danas Trilj, gdje je obišao novoizgrađenu zgradu Postaje pogranične policije i Tranzitni prihvatni centar za strance Trilj.
U ulozi domaćina bili su saborski zastupnik i gradonačelnik Trilja Ivan Šipić i predsjednik triljskog Gradskog vijeća Ivan Bugarin, a u pratnji ministra Orepića bili su njegov pomoćnik Joško Dorić, načelnik samostalnog sektora za Schengensku koordinaciju i projekte EU Krešimir Perović te Slobodan Marendić, ovlaštenik za obavljanje poslova načelnika Policijske uprave splitsko-dalmatinske. Obilasku je nazočio i saborski zastupnik MOST-a Miro Bulj.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinj: Prikupljne 62 doze krvi

U akciji dragovoljnog darivanja krvi, koja je održana danas u Sinju u organizaciji GD Crvenog križa Sinj i Kluba DDK Sinj, prikupljene su 62 doze krvi za potrebe Odjela za transfuziju KBC-a Split.
Akciji su pristupile 83 osobe, no 21 je odbijena zbog manjih zdravstvenih problema. Među davateljima je i 6 osoba koje su danas prvi put darovale krv.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sutra redovna Skupština NK Junak

U subotu, 25. veljače u 9 sati i 30 minuta u Plavom salonu na gradskom stadionu održati će se redovna Skupština NK Junak.
Za Skupštinu je predviđen dnevni red od sedam točaka, među kojima su izvješća Nadzornog odbora i predsjednika NK Junak.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Izbio požar na automobilu

Na području Sinja noćas je izbio požar na osobnom automobilu. Ovu informaciju potvrdila je Sanja Nazlić iz Odjela za informiranje Policijske uprave splitsko-dalmatinske:
‘U noći u 4:15 u Sinju izbio je požar na osobnom vozilu Audi A6 u vlasništvu 51-godišnjakinje. Na mjestu događaja obavit će se očevid, radi utvrđivanja okolnosti izbijanja požara kao i nastanka materijalne štete’, kazala je Sanja Nazlić.
IZVOR: WWW.FERATA.HR