Srijeda, 24.02.2016.

Predstavljanje Strategije KUS-a

U četvrtak, 25. veljače 2016. godine u 10 i 30 sati u potkrovlju Galerije Sikirica predstavit će se Prijedlog Strateškog plana Kulturnog umjetničkog središta Sinj (KUS-a) za razdoblje od 2016. do 2020. godine.
Strateški plan KUS-a nastao je kao rezultat edukacije i višemjesečnog nastojanja njegovih zaposlenika da osmisle novu koncepciju Ustanove koja će se bazirati na jakoj programskoj djelatnosti i promidži kulture kao reformske snage u društvu.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Treći i zadnji pokušaj konstituiranja Vijeća MO Sinj

Gradonačelnica Sinja Kristina Križanac sazvala je konstituirajuću sjednicu Vijeća Mjesnog odbora Sinj, koja će se održati sutra, 25. veljače, s početkom u 17 sati u Gradskoj vijećnici Grada Sinja.
Ovo je treći, ujedno i posljednji pokušaj konstituiranja Vijeća MO Sinj, nakon ponovljenih izbora. Ukoliko ni sutra Vijeće ne bude konstituirano, raspisat će se i održati novi izbori.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Hrvace: Odgođeno predavanje o uporabi pesticida

Zbog velikog broja zainteresiranih s područja Općine Hrvace za predavanje na temu izobrazbe upotrebe pesticida, predavanje se odgađa za slijedeći tjedan, i to u četvrtak 3. ožujka 2016. u 17 sati.
Predavanje će biti u dvorani osnovne škole u Hrvacama.
IZVOR: WWW.FERATA.HR