Ponedjeljak, 24.02.2014.

Županijski kup: Hrvace nastavljaju put, kraj za Junak i OSK

Drugo kolo Županijskog nogometnog kupa donijelo je prolazak tek za momčad Hrvaca, dok su svoj put zarana porazima zaključili Junak i OSK…
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Tomislav Karamarko posjetio Vrliku



Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko jučer je nazočio obilježavanju 24. obljetnice osnivanja HDZ-a u Dugopolju i Vrlici.
Tom prilikom Karamarko se obratio brojnim članovima i simpatizerima Stranke koji su se okupili na obilježavanjima obljetnice, a u svom govoru referirao se o ideološkim, političkim i gospodarskim pitanjima. Komentirajući najnoviju krilaticu ‘Red, rad i rast’, s kojom vladajuća stranka i njihovi koalicijski partneri izlaze na izbore za EU parlament, Tomislav Karamarko je kazao:
‘Vladajuća stranka i koalicija odlučili su očito u ovim teškim vremenima i zabavljati malo naciju, pokušavaju biti duhoviti. Dakle, oni su svojim radom i neradom dokazali da sve to što su bacili kao neku parolu je najobičnija floskula. Niti postoji red, niti što rade, rast… Kakav rast? Pa BDP im pada. O kojem rastu govore? U centimetrima?’, rekao je Karamarko.
Tomislav Karamarko danas će posjetiti i Općinu Otok, gdje će se od 17 sati upriličiti obilježavanje 24. godišnjice od osnutka otočkog HDZ-a.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Rukomet: Kamičak poražen od Metkovića

U derbiju kola rukometaši Kamička na svom parketu nisu uspjeli svladati vodeću momčad lige Metković za koju je nastupio i proslavljeni hrvatski reprezentativac Nikša Kaleb.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Rukomet: Sinjanke slavile u Kaštelima, Macan zabila 14 golova

Sinjske rukometašice na odličan su način odradile teško gostovanje u Kaštelima protiv izravnih konkurentkinja za vrh, Marine Kaštela, koju su svladale s tri gola viška, međutim priča dana ipak je bila briljantna Miljenka Macan s postignutih 14 golova.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR