Subota, 24.01.2015.

Nova prometna regulacija u Ulici Domovinskog rata

Iz sinjske Gradske uprave izvijestili su kako će od ponedjeljka, 26. siječnja na snazi biti nova prometna regulacija u Ulici Domovinskog rata u Sinju.

Zbog radova rekonstrukcije ulica će biti zatvorena za promet od ulaza u tvornicu Dalmatinka do naselja Nikolići. Mole se svi sudionici u prometu za poštivanje privremene prometne regulacije kao i za pažljivost i strpljenje sugrađana prilikom pješačke komunikacije u radnoj zoni zahvata.

Predviđa se kako će ovakva regulacija prometa potrajati 2 mjeseca.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Obilježavanje 23. obljetnice pogibije zrakoplovacaU ponedjeljak, 26. siječnja u Sinju se obilježava 23. obljetnica pogibije hrvatskih branitelja Branka Fridela, Borisa Kekeza, Davora Šabića, Mladena Škalica i Bojana Vojvode, pripadnika Samostalnog zrakoplovnog odjeljenja Split, koji su tragično poginuli u padu zrakoplova AN 2 u naselju Šimci u Sinju 26. siječnja 1992. godine.
U nazočnosti obitelji poginulih branitelja, ratnih prijatelja i zapovjednika, postrojbi 93. zrakoplovne baze HRZ i PZO i Gardijske motorizirane brigade, te izaslanstava lokalnih vlasti Splitsko-dalmatinske županije, gradova Sinj i Split, predstavnika MUP-a i Udruga iz Domovinskog rata Splitsko-dalmatinske županije i Grada Sinja, počast poginulim zrakoplovcima odat će se kod spomen obilježja ‘Slomljeno krilo’ u Šimcima, s početkom u 11 sati.
Prije toga, u 10 sati u crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske služit će se sveta misa zadušnica.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Alkar dočekuje Goricu bez prava na kiks

Alkar će nakon dva poraza prekid crnog niza tražiti u sudaru s Goricom, a možda i po prvi puta ove sezone imat će imperativ pobjede pa će biti zanimljivo za vidjeti kako će reagirati u toj situaciji.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR