Županijski kup: Hrvace u golijadi slavile protiv OSK-a

U drugom kolu Županijskog kupa Hrvace su slavile protiv OSK-a u odličnoj nogometnoj predstavi utakmici koja ponudila šest golova…
HRVACE – OSK 4:2
Hrvace – Igralište Hrvaca. Gledatelja: 200. Sudac: Drago Mikulić (Split).
STRIJELCI: 1:0 Zorica (38), 2:0 Barać (47), 2:1 Bašić-Šiško (56 – 11 m), 2:2 Bašić-Šiško (57 ), 3:2 Barać (62), 4:2 Barać (76).
Bez golova igralo se do 38. minute, no tada je Zorica pogodio glavom za 1:0, što je bio i rezultat poluvremena. U nastavku je uslijedila golijada u kojoj su Hrvace pokazale više od svojih suparnika iz Otoka.
Dvije minute nakon povratka iz svlačionica kazneni udarac dosuđen je za domaće, a siguran realizator bio je Barać kojem je to bio prvi od tri gola s koliko je zaključio ovaj susret.
Ipak, gosti se nisu niti pomišljali predati pa su dvama golovima Bašić-Šiške poravnali na 2:2, od čega je prvi gol stigao iz kaznenog udarca. Sve to dogodilo se u svega dvije minute razmaka.
Hrvace su na bačenu rukavicu izazova znale odgovoriti. U prvi plan izbio je Barać koji je prvo u 62. minuti solo akcijom matirao Bilandžića, da bi nešto kasnije isto ponovio u suradnji s Antoniom Štimcem.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

26.02.17