Utorak, 23.12.2014.

Trgovački lanac Lidl Hrvatska i ove godine nastavlja s donacijskim programom zaposlenika "Više za zajednicu!“


Trgovački lanac Lidl Hrvatska i ove godine nastavlja s donacijskim programom zaposlenika „Više za zajednicu!“. Prošlog su tjedna na dalmatinskom području uručene čak četiri donacije: Udruzi za sindrom Down-21 u Splitu, Udruzi Sveti Lovro - zajednica Cenacolo u Biogradu, Dječjem vrtiću Vrapčić u Brnazama, Sinj te Dječjem vrtiću Jutro u Šibeniku.

Donacije su predsjednicima udruga i ravnateljici vrtića simbolično uručili Lidlovi zaposlenici koji su ove udruge i nominirali: Željana Burić, Katarina Dijan, Marina Masle i Gordana Crljen. Svi će oni, kao i ostali Lidlovi zaposlenici koji su sudionici ovog donacijskog programa, dobiti mogućnost da radni dan, umjesto na poslu – provedu volontirajući u udruzi ili instituciji koju su predložili za donaciju. 

...

U prodaji ulaznice za utakmicu Alkar – Cibona

Iz KK Alkar obavijestili su kako se od danas u prodaji nalaze ulaznice za utakmicu četvrtfinala Kupa Krešimira Ćosića između Alkara i Cibone.
Susret će se najvjerojatnije odigrati odigrati 30. prosinca. Ulaznice se mogu kupiti u radnji AB foto i papirnici Papirko.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Usvojen sinjski Proračun za 2015. težak 52,9 milijuna kuna

Usvojen je Proračun Grada Sinja za 2015. godinu u iznosu od 52 milijuna i 900 tisuća kuna.
U sinjskoj Gradskoj vijećnici danas je održana 14. sjednica Gradskog vijeća, na kojoj se našlo 12 točaka dnevnog reda.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR