Ponedjeljak, 23.12.2013.

HDZ će podržati proračun!?

Današnjom sjednicom Gradskog vijeća, koja počinje u 16 sati, trebala bi završiti ovogodišnja sinjska politička sezona.
Najvažnija točka današnjih vijećničkih razgovora svakako je donošenje proračuna za 2014. godinu, a u okviru te točke najzanimljivije će biti (ne)usuglašavanje stavova oko izgradnje nove školske dvorane. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Humanitarni koncert u Sinju

Udruga za mali nogomet Sinj i Udruga tjelesnih invalida Grada Sinja uz suorganizaciju ostalih udruga proisteklih iz Domovinskog rata, a pod pokroviteljstvo Grada Sinja i Županije splitsko-dalmatinske organiziraju Humanitarni božićni koncert, koji će se održati večeras u 19 sati u sinjskoj sportskoj dvorani.
Prihod s koncerta namijenjen je štićenicima Centra ‘Juraj Bonaći’ Sinj i oboljeloj djeci hrvatskih branitelja.
Na koncertu će nastupiti Zorica Kondža, Jole, Ivo Amulić, Alen Nižetić, Klapa Sinj, Nenad Kero, Milan Terze, Igor Cukrov, Dora Bačić, Iva Ajduković, Petar Dragojević, Nenad Vetma, grupa Viva, Zorica Andrijašević Donna, Jessy Band, Dječija klapa ‘Drinić’ Trilj.
Uz glazbeni dio upriličiti će se prigodna božićna modna revija. Voditelji koncerta su Mirna Berend i Denis Šabić. Ulaznice za humanitarni koncert mogu se kuputi u Caffe baru ‘Saloon’ i pred sam koncert na ulazu u sportsku dvoranu.
IZVOR: WWW.FERATA.HR