Nedjelja, 23.12.2012.

Otvoren božićni sajam u SinjuZadruga 'Vridne ruke žena Cetinskog kraja' otvorila je danas trodnevni božićni sajam na kojem su predstavljeni proizvodi članica Zadruge. Sajam se održava na ulazu u Sinj, kod spomenika fra Pavla Vučkovića, do ponedjeljka, 24. prosinca od 9 do 14 sati. Osim rukotvorina, među kojima se ističu suveniri i narodne nošnje, na sajmu je posebno istaknut program za mladence.  Fotografije možete pogledati u foto galeriji.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

HTV3: Badnjica u Cisti Velikoj

Na trećem programu HTV-a na badnje veče biti će emitiran film “Badnjica” za koji možemo slobodno reći da je sastavni dio emisija pučke i predajne kulture.
Ovim putem pozivamo sve koji nisu u mogoćnosti boraviti na Badnjicu u Cisti Velikoj da nas se pridruže putem ovoga polusatnog filma i ožive duh Božića. Opširnije...
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Emitiranje ovogodišnjeg festivala “Uz gangu i bukaru”

Ovogodišnji 6. festival “Uz gangu i bukaru” koji se održao na lokalitetu Zadužbina – Cista Velika, 11. kolovoza 2012., biti će emitiran 26. prosinca 2012. godine u 20 sati na TV PLUS.
Ujedno oni koji ne mogu pratiti digitalni signal u regiji D4 (Zageb) moći će isti gledati na B.net-u – kanal 92 i MAXtv-u – kanal 822.
Trajanje snimke festivala : 1 sat i 44 minute
Ovim putem zahvaljujemo se TV PLUS-u na medijskoj potpori i svim dobrim ljudima uključenim u pripreme i realizaciju 6. festivala “Uz gangu i bukaru”.

Klub Ciste Velike i prijatelja
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Drugi dan Božićnog turnira

Zaključen je i drugi dan tradicionalnog Božićnog malonogometnog turnira u Sinju, odigrane su četiri odlične utakmice, nakon čega je isti broj momčadi pronašao svoje mjesto u prvom kolu...
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR