Utorak, 23.12.2008.

USUSRET BOžIćU - 2008.


24. prosinca (srijeda) - Badnji dan - Polnoćka (24 sata)
25. prosinca (četvrtak) - BOžIć - ROđENJE GOSPODINOVO
26. prosinca (sv.Stjepan) - Božićna predstava Dj. zbora (18 h)
27. prosinca (sv. Ivan) - Početak blagoslova obitelji u župi
27. prosinca (sv.Ivan) - "žive jaslice" u samost. dvorištu (17 h)
28. prosinca (nedjelja) - Svetkovina Svete Obitelji
31. prosinca (srijeda) - Sv. misa zahvalnica - Stara God. (10 h)
1. siječnja (četvrtak) - Svetkovina sv. Bogorodice - Nova Godina
6. siječnja (utorak) - Svetkovina Bogojavljenja - Tri Kralja
10. siječnja (subota) - Završetak blagoslova obitelji u župi
11. siječnja (nedjelja) - Krštenje Isusovo - kraj božić. vremena
IZVOR: SVETIšTE GOSPE SINJSKE

POPISAN UGOVOR O GRADNJI OBJEKATA I UREđAJA KOMUNALNE INFRASTRUKTURE 1. FAZE GZ KUKUZOVACDanas, 23. prosinca, u Gradskoj vijećnici direktor poduzeća Gospodarska zona Kukuzovac Damir čarić i direktor Poduzeća za ceste Marko Milardović potpisali su ugovor o Ugovor o građenju objekata i uređaja komunalne infrastrukture dijela 1. faze realizacije Gospodarske zone Kukuzovac s izvođačem radova Poduzećem za ceste Split. Potpisivanju su nazočili gradonačelnik Ivan Nasić i dožupan Luka Brčić koji su naglasili važnost gospodarske zone.

USVOJEN PRORAčUN OPćINE DICMO ZA 2009. GODINUU Dicmu je danas, 23. prosinca, održana sjednica Općinskog vijeća na kojoj je prihvaćen proračun od 40 milijuna kuna. Sjednicu je obilježio i tužbeni prijedlog oporbenog HDZ-a u kojem se traži da se provjeri rad Općine u proteklom periodu.

USVOJEN PRORAčUN GRADA VRLIKE ZA 2009. GODINU

Gradski vijećnici Vrlike danas, 23. prosinca, održali su posljednju ovogodišnju sjednicu vijeća na kojoj su jednoglasno usvojili Proračun od 18 milijuna kuna za 2009. godinu.

HUMANITARNA AKCIJA

Centar za rehabilitaciju fra Ante Sekelez u Vrlici, posjetit će članovi Moto kluba "Veterani Split" i Moto kluba "Blue night" u odijelima Djeda Božićnjaka. Oni će tom prigodom uručiti darove štićenicima Centra.

SPORT

Večeras, 23. prosinca, će se u sinjskoj sportskoj dvorani igrati utakmice prvog kola Božićno-novogodišnjeg malonogometnog turnira

Danas, 23. prosinca, održat će se redovna godišnja skupština športsko-ribolovnog društva Cetina Sinj, kojoj mogu nazočiti svi članovi Društva. Skupština će se održati u Matanovim dvorima u 17 sati.

Božićna predstava Sinjskog pučkog kazališta

Prigodom božićnih i novogodišnjih svečanosti Sinjsko pučko kazalište, 28.12. (nedjelja) u 20 sati, sprema novu premijeru. Riječ je o još jednoj komediji scenarista i redatelja Bruna Baraća koja govori o današnjim problemima običnih ljudi i načinu na koji se oni nose s njima. Dva komunalca kreću u obračun s nepravdom uz parolu "Više ih je danas koji kradu, nego što se bogate na radu!". Pretprodaja ulaznica biti će u knjižari "Duga" na sinjskoj pijaci.