Subota, 23.12.2006.

OBAVIJEST IZ SVETIšTA GOSPE SINJSKE

U crkvi čudotvorne Gospe Sinjske održavaju se trodnevne duhovne obnove, priprave vjernika za blagdan Božić. U 17 sati i 30 minuta održavaju se prigodne kateheze, a u 18,00 sati pjevana devetnica i sveta misa, nakon koje je Euharistijsko klanjanje. Obnovu vodi dr. fra Ante Vučković iz Splita.

IZLOžBA SLIKA

U Galeriji Galiotović otvorena je izložba slika akademskog slikara Josipa Botterija Dinija. Izložbu, na kojoj su prikazana 22 slikarova djela, otvorili su gradonačelnik Nikola Tomašević i predsjednik Gradskog vijeća Miše Varenina.

KONCERT

U organizaciji Udruge Hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a splitsko-dalmatinske županije, večeras u Caffe baru «šesto» u Hrvacama održati će se humanitarni koncert. Nastupit će glazbenici Cetinskog kraja: TNT, Loše Navike, Maja, Kum Band, Fatamorgana i čarobnice, a koncert će početi u 21,00 sat. Sav prihod je namijenjen liječenju.

PRODAJNA IZLOžBA

U samostanskom prostoru, u Glavičkoj ulici broj 5 još samo danas je otvorena prodajna izložba otvorena je prodajna izložba Centra za odgoj i obrazovanje Juraj Bonacci «Darujte vaše drage darovima korisnika»koja će biti otvorena do 12 sati

KINO DANAS

U sinjskom kinu večeras u 17,30 i u 20,00 sati prikazuje se akcijski avanturistički triler Jamesu Bondu «Casino rojal». Tajnog agenta 007 igra Daniel Craig. Kao i svaki put do sada, Bond će na svom zadatku naići na puno opasnosti i lijepih žena.

OBAVIJEST IZ šRD "CETINA"

Odlukom športsko - ribolovnog društva «Cetina» Sinj dozvole za ribolov izdate u sezoni 2006. važe do daljnjega. Razlog ovakva odluke je u tome što iz resornog ministarstva nisu pristigle predviđene dozvole za 2007.

SPORT

Večeras su na rasporedu susreti drugog dana malonogometnog turnira u Sinju,gdje se igra pet utakmica. Prva utakmica je na rasporedu u 17 i 10 kada igraju caffe club Gajo i restoran Barba, a nakon toga se sastaju caffe bar Old-Stars - TNT Hrvace, Raketa ZG - Brnaška dica, Mnk SIM - Zlatar-optika Vitić, te Pekara Kambo - caffe bar Jocker.
I u triljskoj športskoj dvorani igraju se susreti tradicionalnog malonogometnog turnira Trilj 2006.