Petak, 23.12.2005.

POKLONI ZA DJECU CENTRA JURAJ BONAčI SINJ

Tijekom jutra predstavnici Grada Sinja darovat će mališane iz centra Juraj Bonaći koji su pripremili i prigodni blagdanski program u svojoj ustanovi. članovima Gradskog pglavarstva u blagdanskom darivanju pridružiti će se i popularna umjetnica Jelena Radan.
Sinjsko poglavarstvo prigodnim božićnim poklon paketima jučer je uveselilo skrbnike doma Svetoga Vinka u Sinju.

OBAVIJEST IZ SVETIšTA GOSPE SINJSKE

Uoči Božića katolički vjernici za nadolazeći blagdan pripremaju se svetom ispovijedi, tako se ispovjed u crkvi Gospe Sinjske vrši se svki dana od 8 do 12 sati i poslijepodne od 16 do 20 sati. Ispovjed za mlade Sinjske župe biti će danas od 18 do 20 sati. Prema riječima Gvardijana svetišta ispovjediti će se moći sutra do 19 sati. Prije, za vrijeme i poslije tradicionalne mise Polnoćke neće moći ispovjediti.
Na blagdan Božića mise u crkvi čudotvorne Gospe Sinjske održavat će se po nedjeljnom rasporedu, a svečanu svetu misu od 10 sati prenositi će i Radio sinj.

Od ponedjeljka, 26. prosinca, počinje i blagoslov obitelji kuća i stanova.
Raspored blagoslova vjernici će moći pročitati u novom župnom listiću, a biti će informirani i putem Radio Sinja.

PODJELA POKLONA PAKETA U SINJU I TRILJU

U Crvenom križu i danas se vrši podjela božićnih poklon paketa za civilne invalide koji su članovi udruge tjelesnih invalida, primateljima pomoći za uzdržavanje i umirovljenicima sa područja Grada. Podjela paketa vršiti će se još danas do 12 sati.

Još nešto božićnih paketa koje primateljima pomoći za uzdržavanje daruje Općina Otoka ostalo je nepodjeljeno stoga iz cCvenog križa umoljavaju sve one Otočane koji su na popisu da se jave u cCveni križ do 12 sati.

KONCERT KLAPE SINJ I GOSTIJU

U okviru Božićno-novogodišnjeg programa u utorak, 27. prosinca, najvljen je i tradicionalni Božićno-novogodišnji koncert klape Sinj i njihovih gostiju. Koncert će se održati u Crkvi čudotvorne Gospe Sinjske u 20 sati.

POZIV ZA VLASNIKE KNJIžICA ZA PLAVI DIZEL

Iz sinjskog Ureda državne uprave pozivaju sve korisnike knjižica za plavi eurodizel da ih vrate u ured do 31. prosinca kako bi imali pogodnosti pri nabavci goriva i sljedeće godine. Iz Ureda naglašavaju kako ministarstvo ove godine neće produžavati rokove za povrat.

SPORT

Rezultati utakmica prvog kola 25. Božićno-novogodišnjeg turnira Sinj-2005.
CB West Point-CB Dovita 2:7
IBž-šošo-Grand 7:3
Markulin Bus-Izvor čikole 5:4

Danas igraju:
19.30 CB Aquarius-Domoizgradnja
20.20 Fortius-Diskont Toni
21.10 Mnk Brnaze-Amateri TV

VRIJEME

U nastavku dana očekuje nas sunčano vrijeme sa umjerenom burom. Temperatura zraka u 7 sati iznosila je 4 stupnja Celzijeva.