Utorak, 23.11.2004.

SNIMANJE EMISIJE DOMOVNICA U SINJU

U Sinju HTV snima glazbeno-scenski spektakl Domovnica koji će se održati sutra u športskoj dvorani s početkom u 19 i 30 sati...
...

čOVIK-čOVIKU VEčERAS U GRADSKOM KINU

čovik -čoviku naziv je monodrame koja će se večeras odigrati u gradskom kinu s početkom u 18, 30 sati...
...

DARIVANJE KRVI U SINJU

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj za petak 26.studenoga najavluje posljednju ovogodišnju akciju darivanja krvi...
...

NOVE ZDRAVSTVENE ISKAZNICE

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje postupno će od nove godine početi uvoditi nove zdravstvene iskaznice ...
...

GORIVO NE POSKUPLJUJE

Hrvatska naftna kompanija INA ovaj tjedan neće mijenjati maloprodajne cijene naftnih derivata , izvijestili su iz INE.

šTRAJK U T-HT-u

Cjelodnevni štrajk i prosvjed Hrvatskog sindikata telekomunikacija protiv najave T-HT-a o otpuštanju radnika održat će se 10.prosinca u Zagrebu .

BOJNO GAđANJE POSTROJBI HV U VRLICI

U cilju pridržavanja mjera sigurnosti pri provedbi obučnih aktivnosti u postrojbama RH, nministarstvo obrane glavnog stožera oružanih snaga izvjestilo je kako će se u petak 26. Studenog u vremenu od 8 do 13 sati na poligonu "Veliko suho polje" Vrlika provesti bojno gađanje ciljeva na zemlji iz lakog topničkog naoružanja.

DANAS NA D-1 BEZ OGRANIčENJA

Zbog dubinskog razminiranja terena uz državnu cestu D 1 na predjelu Kukuzovac danas se dionicom Sinj- Klis - Split promet odvija bez ograničenja.

OBAVIJEST IZ HAK-a

Iz Hrvatskog autokluba obavještavaju vozače da je promet na većini cestovnih pravaca srednjeg inteziteta, mokrih kolnika ima uglavnom u Lici i dijelu Gorskog Kotara. Trajekti plove redovito, a na graničnim prijelzima Maclju i županji povremeno je pojačan izlaz vozila iz države.

VRIJEME

Zadržat će se uglavnom oblačno s mjestimičnom kišom. Vjetar je slab jugozapadni. Očekuje se najviša dnevna temperatura od 11 do 15 Celzijevih stupnjeva.

VRIJEME

Zadržat će se uglavnom oblačno s mjestimičnom kišom. Vjetar je slab jugozapadni. Očekuje se najviša dnevna temperatura od 11 do 15 Celzijevih stupnjeva.