Ponedjeljak, 23.10.2006.

PREDSTAVNICI GRADA SINJA U CAVTATU

Gradonačelnik Sinja Nikola Tomašević i pročelnica odjela za gospodarenje, prostorno planiranje i razvoj Iva Barać - Bilandžić danas u Cavtatu sudjeluju na seminaru o razvoju gospodarskih zona. «Međunarodna konferencija - strana ulaganja za rast Hrvatskog gospodarstva» naziv je seminara kojeg je organizirala Agencija za promicanje izvoza i ulaganja.

KRONIKA 92

Noćas u 23 sata i 35 minuta došlo je do slijetanja vozila s ceste Sinj - Otok. Tri osobe zadobile su tjelesne ozljede i upućene su na daljnju liječničku obradu u KB Split.

POčELA ISPLATA POMOćI ZA OGRJEV

Korisnici pomoći za uzdržavanje s područja Grada Sinja, koji nisu predignuli novčanu pomoć za nabavu ogrjeva, mogu to učiniti radnim danom od 8,00 do 11,00 te od 12,00 do 14,00 sati, u zgradi gradske uprave u Sinju, u sobi br. 37. Primatelji pomoći sobom su dužni ponijeti osobnu iskaznicu.
Korisnici pomoći za uzdržavanje s područja Općine Otok, naknadu troškova za ogrjev mogu predignuti u danas u općinskim prostorijama u vremenu od 10,00 do 15,00 sati.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima bez napajanja električnom energijom od danas do petka, bit će potrošači na području naselja: Jabuka, zaseoci Grubišić - čabo i Kutlešić , od 8,00 do 15,00 sati, te naselja Ruda mala - Ribnjak, zaseoci Botica, Projić, Radman, Tadić i Putnik, od 08,30 do 14,30.

KINO DANAS

U sinjskom kinu danas se prikazuju dva filma.
U 17,30 na repertoaru je hrvatski dječji, avanturistički film «Duh u močvari». U glavnim ulogama igraju Ivo Gregurević, Dejan Aćimović i drugi. Redatelj filma je Branko Ištvančić, a scenarij je napravljen prema istoimenom romanu književnika Anta Gardaša, koji je uvršten u osnovnoškolsku lektiru.

U 20,00 sati igra američki triler «Agent u bijegu». Michael Douglas glumi iskusnog agenta američke tajne službe koji je prije dvadeset godina spasio život predsjedniku Reaganu. Sada brine o supruzi aktualnog predsjednika s kojom ima ljubavnu aferu, a glumi je Kim Basinger.