Subota, 23.10.2004.

SVEčANA DODJELA PRIZNANJA GRADSKOG DRUšTVA CRVENOG KRIžA SINJ

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj danas je u svojim prostorijama upriličilo svečanu dodjelu javnih priznanja i nagrada višestrukim davateljima krvi. Uvodnim riječima nazočne je uz Stipu župića, pročelnika za društvene djelatnosti grada Sinja pozdravio i predsjednik Skupštine Gradskog društva Crvenog križa Sinj dr. Ivan Nasić.
Dodajmo ovome da će se u utorak 26.listopada u prostorijama društva od 9 do 13 sati održati dobrovoljna akcija darivanja krvi.

OBAVIJEST IZ GRADSKOG POGLAVARSTVA

Gradsko poglavarstvo Sinja obaviještava primatelje pomoći za uzdržavanje s područja grada da će se od ponedjeljka u zgradi gradske uprave soba br. 37 dijeliti isplata sredstava za ogrjevna drva. Sobom obvezno treba ponijeti kopiju uvjerenja o primanju pomoći za uzdržavanje.

PREDAVANJE O ZDRAVOJ HRANI U TRILJU

U Trilju će se sutra u kino dvorani održati predavanje liječnika nutricionista na temu "Zdrava prehrana i uloga dodataka u očuvanju zdravlja". O programu stanične prehrane, i korištenju proizvoda koji vode na put zdravlja i dobrog izgleda stručna osoba će nazočne savjetovati o pravilnoj prehrani i načinu korištenja iste u svakodnevnom životu. Predavanje počinje u 15 sati.

RADOVI NA VODOVODNOJ MREžI

Iz poduzeća Vodovod i čistoća Sinj obavještavaju potrošače da će u ponedjeljak zbog radova na vodovodnoj mreži doći do prekida u snadbijevanju vodom na području naselja Jasensko, Karakašica, čitluk, Lučane, Suhač i Hrvace. Mole se potrošači da se na vrijeme opskrbe potrebnim količinama vode.

POčINJE NASTAVA ZA STUDENTE PRAVA U SINJU

Od dekana Pravnog fakulteta u Splitu ,Dragana Bolanče saznajemo da će za studente dislociranog studija u Sinju, pravo u gospodarstvu i upravno pravo nastava početi u ponedjeljak u 16 sati u gimnaziji Dinka šimunovića.

KREDITI ZA RAZVOJ POLJOPRIVREDE I AGROTURIZMA

županija Splitsko-dalmatinska u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede i šumarstva odobrila je kreditni Fond za razvitak poljoprivrede i agroturizma na području županije s ciljem pomoći malom i srednjem poljoprivrednom gospodarstvu putem inicijalnih sredstava za jačanje poljoprivredne proizvodnje, povećanja stočnog fonda i poboljšanja na segmentima poljoprivrede i turizma. Prijave za kredit podnose se u Poljoprivredno-savjetodavnoj službi u Sinju.

KREDITI ZA PODUZETNIKE

Odsjek obrta, malog i srednjeg poduzetništva Grada Sinja u suradnji s Gradskim poglavarstvom objavio je javni poziv za kredit poticanja poduzetnika početnika , mladih do 30 godina i žena poduzetnica...
...

SPORT

Na igralištu u Glavicama sutra u 13,30 sati igra se humanitarna utakmica između nogometnog sastava Gradskog poglavarstva Sinja i Cetinskog kraja i nogometne reprezentacije Hrvatskog državnog Sabora...
...

VRIJEME

Prevladava pretežno vedro sa slabom naoblakom mjestimice.Vjetar slab . Najviša dnevna temperatura zraka kretat će se od 19 do 24 Celzijeva stupnja.