Srijeda, 23.09.2015.

Poništen Javni natječaj za ‘Izvorni suvenir Grada Trilja’

Temeljem odluke Turističkog vijeća Turističke zajednice Grada Trilja OD 21. rujna donešena je odluka o poništavanju Javnog natječaja za ‘Izvorni suvenir Grada Trilja’, objavljenom 11. ožujka na web portalima Triljski portal i Ferata te na službenoj web stranici TZ Grada Trilja www.tz-trilj.hr., zbog nedovoljnog broja prijavljenih kandidatura, te nezadovoljavanja traženih kriterija za odabir suvenira.
Podsjetimo, u Javnom natječaju se tražio Izvorni suvenir Grada Trilja, te je isti trebao posjedovati temeljni motiv ‘GROTULJE’ što je značajka prepoznatljivosti lokalne sredine, te odraz tradicije i baštine Grada Trilja i okolice. Pravo sudjelovanja imali su sve pravne i fizičke osobe, ustanove i samostalna djelatnost koji su državljani RH i koji su u mogućnosti prijavljene natjecateljske radove/suvenire proizvoditi.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Motivacijska radionica za nezaposlene hrvatske branitelje

Braniteljska socijalno radna zadruga Dalmatia ruralis provodi projekt ‘Job Club (Klub za traženje posla) za nezaposlene branitelje Cetinske krajine’ koji financira Europski socijalni fond i Ured za udruge Vlade RH. U okviru projekta sutra, 24. rujna 2015. u Galeriji Sikirica (Alkarski dvori) u 11 sati organizira se motivacijska radionica za nezaposlene hrvatske branitelje.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sven Ratković rasturio Potjeru!

Svi Sinjani i Cetinjani koji su pratili jučerašnje izdanje HTV-ovog kviza Potjera zasigurno su bili ponosni na mladog Sinjanina Svena Ratkovića koji je ‘rasturio’, pokazavši odlično opće znanje.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Yoko Nishii oduševila Sinjane!Japanska pijanistica Yoko Nishii nastupila je sinoć u prepunoj crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske, u čast 300. obljetnice slavne pobjede Sinjana nad Osmanlijama 1715. godine uz Gospin zagovor i 130. obljetnice rođenja Dore Pejačević.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR