Utorak, 23.09.2014.

Ultrazvučni pregledi dojki u Sinju i Trilju

Idućeg tjedna u Sinju i Trilju održat će se ultrazvučni pregledi dojki.

Gradska organizacija Socijaldemokratskog Foruma žena Sinj i Klub žena liječenih na dojci Split nastavlja organiziriranje akcija ultrazvučnog pregleda dojki. Iduća akcija će se održati u utorak, 30. rujna u prostorijama sinjskog SDP-a od 16 sati. Žene zainteresirane za pregled mogu se upisati pozivom na broj mobitela 098/807-064.

Povodom Dana Grada Trilja Mladen Gusić i Klub žena liječenih od raka dojke Split organiziraju akciju ultrazvučnog pregleda dojki u Trilju. Akcija će se održati u četvrtak, 2. listopada u ambulanti u Trilju, s početkom u 16 sati. Sve informacije i upisi vrše se isključivo na broj mobitela 098/875-249.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

‘Dani svetoga Mihovila – Trilj 2014.’Povodom blagdana Svetoga Mihovila, zaštitnika Župe i Grada Trilja, koji se slavi i kao Dan Grada, od 13. do 30. rujna održava se kulturno-zabavna manifestacija ‘Dani svetoga Mihovila’.
Program je počeo Revijom mažoretkinja 13. rujna, a nastavljen je akcijom dobrovoljnog darivanja krvi 20. rujna.
Večeras u 19,30 sati u Gradskom kinu bit će otvorena izložba slika Likovne udruge ‘Tilurium’ Trilj.

Program manifestacije’Dani svetoga Mihovila Trilj – 2014.’

IZVOR: WWW.FERATA.HR

PD JELINAK Trilj izvještaj s Kamešnice Dani Društva

Petnaesta objetnica postojanja PD“Jelinak“ Trilj obilježena je u nedjelju 21.rujna 2014. godine.Kao što je i najavljeno, organizirana je planinarska tura od Podube do najvišeg vrha Kamešnice – Konj i otvorenje planinarskog puta na Tovarnicu, krajni jugoistočni ogranak velikog lanca Dinara-Kamešnica.
Opširnije...
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Komemoracija u VojnićuU Vojniću Sinjskom, u zaseoku Bučani, danas će se upriličiti komemoracija u spomen na 71. godišnjicu stradanja nedužnih civila u Drugom svjetskom ratu od pripadnika Princ Eugen divizije.
Svetu misu od 17 sati kod spomenika žrtvama, kojeg su podigli djeca i unuci stradalih uz pomoć grada Trilja, predvodit će vojnićki župnik don Zdravko Vučak. Prije misnog slavlja kod spomenika će se upriličiti polaganje vijenaca i paljenje svijeća.
IZVOR: WWW.FERATA.HR