Petak, 23.08.2019.

U Sinju gostuje KUU Seljačka sloga, Puhački orkestar i Mažoretkinje Općine Nedelišće

 
Centar za ruralni razvoj CERURA HR u suradnji s LAG-om Cetinska krajina, Kulturno-umjetničkim središtem Sinj i Turističkom zajednicom grada Sinja sutra, 24. kolovoza ugostit će Kulturno-umjetničku udrugu Seljačka sloga, Puhački orkestar te Mažoretkinje Općine Nedelišće.

U okviru cjelovečernjeg kulturno-umjetničkog programa u trajanju od 90 minuta, održat će se koncert te izvedba nekoliko folklornih koreografija u pratnji tamburaša i puhača, kao i nastup mažoretkinja uz pratnju puhača. U okviru programa bit će izvedeno i nekoliko međimurskih popevki koje su krajem prošle godine uvrštene na UNESCO-vu listu nematerijalne baštine čovječanstva. Na ovaj način bit će povezani tradicionalni i suvremeni ples, promovirana hrvatska kulturna baština, tradicijska glazba i glazbeno-scenska umjetnost.

U programu će sudjelovati 70 članova, a gostovanje se organizira u okviru obilježavanja Dana napada na vojarne u Sinju.

Program će se održati na Trgu dr. Franje Tuđmana s početkom u 18,30 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Na rukometnom turniru ove godine 4 ekipe

Rukometni klub Kamičak i ove godine organizira sada već tradicionalni rukometni turnir ‘U čast Gospi Sinjskoj’.

Turnir će se održati sutra, 24. kolovoza u Gradskoj sportskoj dvorani Ivica Glavan Ićo, u okviru manifestacije ‘Dani Alke i Velike Gospe’, s početkom u 09,30 sati.

Ove godine na turniru će snage odmjeriti dječaci u godištu 2006/07. Klubovi koji nastupaju su RK Kamičak, RK Split, RK Solin, RK Dugopolje. Igra se sistemom svatko sa svakim, ukupno 6 utakmica, a pobjednik je ona ekipa koja bude imala najviše bodova na kraju.

Raspored utakmica:
09:30 Kamičak – Solin
10:30 Dugopolje – Split
11:30 Kamičak – Split
12:30 Dugopolje – Solin
13:30 Solin – Split
14:30 Kamičak – Dugopolje
15:30 Dodjela nagrada i priznanja za najbolje
IZVOR: WWW.FERATA.HR

UO Junaka usvojio marketinški plan kroz strategiju ‘Ponuda suradnje’

 
Upravni odbor NK Junak Sinj, na svojoj prvoj sjednici održanoj 20. kolovoza 2019. godine, usvojio je marketinški plan za sezonu 2019/2020 kroz strategiju nazvanu ‘Ponuda suradnje’.

Ovom strategijom namjera je predstaviti Klub potencijalnim sponzorima, kao i svima koji prate njegov rad.

U prvom dijelu strategije ‘Ponuda suradnje’ potencijalnim sponzorima NK Junak predstavljen je kao jedan od najstarijih klubova Dalmacije i Hrvatske, u kojem su stasali brojni nogometni talenti, među kojima je bilo i nekoliko reprezentativaca. U strategiji su navedeni i najveći uspjesi Kluba kroz povijest, kao i najvažniji događaji vezani za NK Junak, predstavljena je Škola nogometa i rad s mlađim kategorijama.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR