Petak, 23.08.2013.

UTIS poziva: Pomozite Gabrijelu Pervanu!

Udruga tjelesnih invalida grada Sinja uključila se u humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za ozdravljenje osmogodišnjeg dječaka Gabrijela Pervana iz Kaštela. Pozvala je sve dobre ljude s područja Cetinskog kraja da se, sukladno svojim mogućnostima, uključe u akciju. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Završna večer 5. kulturnog ljeta za djecu

Večeras se u Sinju održava Završna večer 5. kulturnog ljeta za djecu ''Ljeto je eto, a šta sad?''.
U proteklih mjesec dana Udruga Srma je organizirala besplatne radionice za djecu: glina, slikanje, euritmija, izrada igračaka i kreativna svaštara. 92 djece na radionice je došlo ukupno 444 puta, a u provedbi radionica sudjelovalo je 12 volontera sa 94 volonterska sata. Sinjsko kulturno ljeto za djecu dio je službenog programa Dani Alke i Velike Gospe 2013. kojega financira Grad Sinj.
Program zatvaranja sinjskog kulturnog ljeta za djecu sa izložbom dječjih radova i projekcijom video zapisa s radionica započinje večeras u 19 sati na Šetalištu Alojzija Stepinca ispod Crkve u Sinju.

Rezultati i najave utakmica turnira UMN Sinj

Sinoć su na košarkaškom igralištu u Sinju odigrana tri susreta 2. kola malonogometnog turnira UMN Sinj. Donosimo rezultate:
SWISS BOYS – MARINA DIZAJN 4:7
PEKARA VUČEVIĆ – ŽALI BOŽE PARA 5:3 nakon jedanaesteraca, u regularnom dijelu bilo je 3:3
ŽIVA VODA DICMO – YOGA BONITA 2:0

Večeras su na rasporedu dvije utakmice:
19:30 SUHAČ COMERC – BRANITELJ
20:15 DELICIJA MAROVIĆ – D.T. BRNAZE

U subotu se turnir ne igra. Sljedeće utakmice na rasporedu su u nedjelju kada nastupaju i ekipe veterana. Raspored utakmica bit će napravljen i objavljen u subotu, nakon izvlačenja parova za veterane koje će se održati u 20:30 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Kronika 192

Policijski službenici postaje granične policije Trilj su jučeru mjestu Rumin,  zatekli 33-godišnjaka  kako zalijeva sveukupno 17 stabljika indijske konoplje. Nad njim dovršeno kriminalističko istraživanje, te zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama  slijedi podnošenje kaznene prijave redovnim putem, nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.
IZVOR: PU SD