Ponedjeljak, 23.08.2004.

Poskupljuju benzin i dizel

Od utorka će na Ininim benzinskim postajama vrijediti ove cijene:

* super 98 7,83 kn (+0,5 posto)
* bezolovni eurosuper 95 7,30 kn (+0,6 posto)
* bezolovni super 95 7,24 kn (+0,6 posto)
* bezolovni super plus 98 7,46 kn (+0,6 posto)

* eurodizel 6,34 kn (+1,1 posto)
* dizel 6,24 kn (+1,1 posto)
* plavi eurodizel 3,41 kn (bez promjene)
* lož ulje ekstra lako 3,47 kn (bez promjene
Opširnije Iskon portal

Kylie Minogue u Zagrebu?

Jutarnji list je objavio kako HT uoči promjene branda u T Mobile, Zagrepčanima planira na jesen pokloniti besplatan koncert australske pop-dive Kylie Minogue na Trgu bana Jelačića.
Izvor:Iskon portal

Ispali svjetski prvaci

Srbija i Crna Gora nije se uspjeli plasirati u četvrtfinale olimpijskog košarkaškog turnira. U izravnom dvoboju za ulazak među osam najboljih aktualne svjetske prvake svladali su Kinezi sa 67:66.
Izvor Iskon portal

Hrvatska na stupu srama zbog Budaka

Postavljanje spomen-ploče ustaškom ministru Mili Budaku i reakcije na taj događaj zainteresirali su i inozemne medije. CNN je izvijestio...
Opširnije Večernji list

Blanka putuje, nastup upitan

Blanka Vlašić danas će ipak putovati u Atenu. No, pitanje je hoće li u četvrtak nastupiti u kvalifikacijama skoka u vis. Naša najbolja...

Opširnije Večernji list

USKORO ćE I U SINJSKIM BRDSKIM SELIMA NESTATI žEđI

Vodovod za Gljev, Obrovac i Bajagić
GLJEV - Iako je nesnosna žega, na padinama Kamešnice, bliže Hanu nego Gljevu, radovi na izgradnji vodospreme, crpne stanice i tlačnog cjevovoda dugog 12,5 kilometara za Gljev, Obrovac Sinjski i Bajagić, odvijaju se po planu. Teškim građevinskim strojevima poduzeća Cetina iz Sinja iskopana je vodosprema Kosinac 1 i pored nje mjesto za crpnu stanicu. Posao se nastavlja kopanjem kanala velikom strminom prema izvoru Kosinca i u pravcu Gljeva, koji će imati svoju vodospremu. Po završetku izgradnje tih objekata kopat će se ogranak cjevovoda prema Obrovcu i Bajagiću.

Više Slobodna Dalmacija