Utorak, 23.07.2019.

Trilj: Prikupljeno 270.840 kuna za pomoć obitelji Kelava

 
U triljskoj Gradskoj vijećnici danas je održana konferencija za novinare na kojoj je gradonačelnik Ivan Šipić izvijestio javnost o rezultatima humanitarnog koncerta Marka Perkovića Thompsona koji je održan prošle subote na stadionu ‘Luke’ u Trilju. Uz gradonačelnika Šipića, konferenciji su nazočili pročelnik Marko Župa i direktorica triljske Turističke zajednice Andrijana Ivković.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Održan koncert za flautu i klavir – Duo Renate Penezić i Zrinke Ivančić – Cikojević

U Galeriji Sikirica sinoć, 22. srpnja održan je klasični koncert Dua Renate Penezić i Zrinke Ivančić Cikojević za flautu i klavir pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske. Riječ je o renomiranim glazbenicama koje su u ambijentu galerije izvele skladbe Jacoba Gade, Alfi Kobija, Carla Reineckaa, Claude-Paul Taffanela Sergei Prokofiev i za sam kraj Petra Ilijča Čajkovskog.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Seminar trenera za Open fun football schooles

 
Proteklog vikend u Čakovcu, u organizaciji Cross culturesa Hrvatska i BiH održan je Regionalni seminar trenera Open Fun football schools.

Zajednica športskih udruga Grada Sinja u navedenom projektu sudjelovala je s 13 trenera koje će krajem kolovoza za 192 djece (m i ž) organizirati projekt u našem gradu.

Prezentaciju našeg grada okupljenim trenerima održala je Hana Kalinić, dok je Josip Malbaša održao dvije radionice: ‘Prevencija nasilja kroz sport-rad s roditeljima’ te ‘Biti dobar trener’, dok je Boris Galić govorio o zaštiti djeteta u sportu kroz radionicu. Praktični dio treninga (trodimenzionalni trening-rotacije) trenerima sudionicima seminara kroz radionicu pokazali su Slaven Lakić (finte i fintiranje) i Josip Malbaša (igre i štafete). Na seminaru sudjelovali su još: Marin Blažević, Stipe Šušnjara, Miro Labrović, Marko Bašić, Anna Perković, Ana Erceg, Klara Erceg, Josipa Marunica i Sarah Vučković.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR