Ponedjeljak, 23.07.2007.

LOKALIZIRAN POžAR NA KUKUZOVCU

Prije sat vremena, oko 11 sati, lokaliziran je požar na Kukuzovcu. Vojska, vatrogasci i djelatnici "šumarije" trenutno natapaju rubne dijelove požarišta, no s obzirom na veliku površinu još uvijek postoji mogućnost ponovne aktivacije. Prema prvim informacijama opožareno je 380 hektara niskog raslinja, smreke i hrastove šume.

RADNICI TVORNICE KONCA "DALMATINKA NOVA" JOš NISU PRIMILI ZAOSTALE PLAćE

Neven Poljak predstavnik radnika Dalmatinke Nove jutros u 6 sati informirao je nazočne radnike tvornice o sastanku koji su predstavnici radnika i sindikata održali sa ministrom gospodarstva Brankom Vukelićem. Podsjećamo kako je ministar obećao pomoć radnicima u rješavanju njihovih problema sa neisplatom dospjelih plaća. Radnici ni danas nisu počeli raditi ustrajući u svojim zahtjevima za isplatom svih dospjelih plaća. Od koordinatora tvrtke gdina Frane Poljaka dobili smo informaciju kako su i jutros svi radnici pozvani da dođu na svoja radna mjesta što su oni odbili.

"DANI ALKE I VELIKE GOSPE 2007."

U okviru manifestacije «Dani Alke i Velike Gospe» u danas će se u Galeriji Galiotović, u 21,00 sat, otvoriti izložba slika Nede Mandac.

U utakmici Rimljana i Delmata koja je odigrana u subotu na Gradskom stadionu uspješniji su bili Delamti koji su pobjedili Rimljane 3:2

KINO DANAS

Na repertoaru sinjskog kina večeras se prikazuje SF akcija «Transformersi». Film se prikazuje u 18,00 i u 20 sati i 45 minuta.

SPORT

U petak su u Sinju počele pripreme rukometašica Podravke, koje se provode u suradnji sa žRK Sinj, a pod trenerskom palicom Frane Bogdana. Danas se očekuje dolazak prvog trenera Podravke Zdravka Zovka. Najbolje hrvatske rukometašice u Sinju će se pripremati do 26. srpnja.

U drugoligaškom susretu četvrtog kola Vaterpolske lige jučer su vaterpolisti Vranjica na Gradskom bazenu savladali ekipu okruka rezultatom 16:8

Na izvarednoj izbornoj skupštini nogometnog kluba Glavice izabrano je novo čelništvo na čelu sa predsjednikom Antom Jenjićem. Novi upravni odbor sastat će se danas kako bi definirali planove i programe uključujući i imenovanje trenera u svim natjecanjima.