Ponedjeljak, 23.06.2014.

Otvoreni ‘Dani Košuta 2014.’U Košutama su jučer poslijepodne otvoreni ‘Dani Košuta 2014.’, kulturno-zabavna manifestacija koja se organizira u Košutama povodom blagdana Presvetog Srca Isusova.
Program je počeo defileom svih sudionika, gostiju i izvođača, od škole do crkve, nakon čega je upriličeno svečano otvaranje manifestacije kojem je nazočio i gradonačelnik Trilja Ivan Šipić. Potom je u župnoj crkvi održana Klapska večer na kojoj su nastupili Klapa Sinj, Ženska klapa ‘Kurjože’ Podstrana, Muška klapa ‘Sv. Mihovil’ Proložac, Muška klapa ‘Sveti Luka’ Otok i Limena glazba ‘Sv. Mihovil’ Trilj.
Na kraju programa svim sudionicima ‘Dana Košuta’ dodijeljene su zahvalnice.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Biciklijada ‘Do izvora Cetine’ Sinj 2014.U nedjelju, 22. lipnja održana je 3. biciklijada ‘Do izvora Cetine’ Sinj 2014. Biciklijada je nakon odgode od tjedan dana održana po prekrasnim vremenskim uvjetima tako da je svaki sudionik mogao uživati tijekom bicikliranja.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Akcija ‘Palčić gore’ u Sinju‘Palčić gore’ naziv je akcije koju je na sinjskoj Pijaci u subotu proveo Klub roditelja nedonoščadi ‘Palčići’ podružnica Split. U akciji je prikupljeno 3.000 kuna za kupnju inkubatora i dodatnu medicinsku opremu kojom će biti opremljena rodilišta diljem Hrvatske.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR