Petak, 23.06.2006.

BLAGDAN SV. IVANA U GRABU

Povodom sutrašnjeg blagdana sv. Ivana Krstitelja duhovna i kulturna svečanost započinje večeras u župi Grab u kojoj se posebno štuje. Tamošnji župnik fra Duško Botica najavljuje u 20,30 predstavu glumaca HNK Split i koncert Mate Bulića.
Procesija uz vjernike, goste i uzvanike na dan blagdana započet će u 10,30 koncelebrirat će je i propovijedati fra Bruno Pezo.

KONCERT GRADSKE GLAZBE I GOSTIJU IZ MAđARSKE



Sutra u uzvratni posjet Gradskoj glazbi stižu kolege iz Mađarske i grada Makoa. Goste glazbare primit će u nedjelju gradonačelnik Nikola Tomašević, a potom će uz domaćine u 21 sat na popularnoj Pijaci održati prigodni koncert.
Podsjetimo naša gradska glazba je prošle godine u kolovozu boravila u Mađarskoj. Ovo je druga godina suradnje s mađarskim glazbarima ističe predsjednik glazbe Miloš Balić te najavljuje i prigodni program podovodom sinjskog kulturnog ljeta Dani Alke i velike Gospe.

KONCERT "ADIO šKOLO"

Sutra je završni koncert povodom kraja školske godine 2005/6 na kojem će nastupiti Damir Urban i njegovi gosti. Koncert naziva "Adio školo" organizira Glazbena udruga Sinj uz pomoć grada Sinja i općine Hrvace.
Inters za dogadjaj je prisutan, a ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji za 30 kuna u knjižari Axel i cafeu Coccolo. Koncert će započeti u 21,30 minuta.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Danas su bez isporuke struje do 14 sati potrošači na području Vrlike i općina Kijevo i Civljane. Naime kako potvrđuju u sinjskom HEP-u radovi se odvijaju na hidroelektrani Peruča koja i napaja spomenuta područja.

NACIONALNA IZLOžBA PASA SVIH PASMINA CAC-SINJ



Hrvatski kinološki savez i Kinološko društvo Sinj 5.8.2006. godine na sinjskom Hipodromu organiziraju Nacionalnu izložbu pas svih pasmina.
Prijave se primaju do 20.7.2006. godine. Pokrovitelj izložbe je Grad Sinj, a sponzor «Pedigree».
Informacije na broj: 098/370-174

VRIJEME

Pretežno je vedro i sparno vrijeme. Jutarnje temperature od 22-27 stupnjeva najveća dnevna i do 24. Potkraj dana slab do umjeren sjeverozapadni vjetar i bura. Temperatura mora je 23 stupnja.