Subota, 23.05.2020.

Priprema za otvaranje gradilišta Veteranskog centra u Sinju


Jučer, 22.svibnja u Ministarstvu branitelja RH održan je pripremni sastanak na temu otvaranja gradilišta za izgradnju Veteranskog centra u Sinju.
Sastanku su nazočili državna tajnica ministarstva Nevenka Benić, savjetnica u kabinetu ministra Tamara Marić sa timom suradnika, gradonačelnica Grada Sinja Kristina Križanac, viša savjetnica Ankica Panza, direktor Tromonta d.o.o. Ivan Parčin sa suradnicima, projektantica APZ inžinjering d.o.o. Zagreb Dina Rajković, predstavnik Meritum inženjering d.o.o. Split Mislav Olujić i predstavnica Instituta IGH d.d. Zagreb Ankica Dolić Gradečak te su dogovoreni daljnji koraci u realizaciji projekta Veteranskog centra.
Ukupna vrijednost projekta iznosi 46 milijuna kuna s PDV. Rok izgradnje je 18 mjeseci, a sredstva su osigurana iz fonda EU.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinjski Maligani provode akciju učlanjivanja i prodaje navijačkih proizvoda


Udruga navijača Sinjski Maligani sutra (subota) organizirat će prodaju navijačkih majica te usto provesti i učlanjivanje…
Štand će biti postavljen na vrhu Pijace u vremenu od 9 do 13 sati, a prodavat će se zaliha majica iz ovogodišnje zimske kolekcije te različite naljepnice s motivima Maligana.
U ponudi će biti majice veličine M, L, XL i 2XL, a cijena jedne iznositi 150 kuna, dok se naljepnice prodaju po jednu kunu, odnosno 30 komada u paketu za 20 kuna.
Svi posjetitelji štanda imat će priliku učlaniti se u Klub navijača. Cijena godišnje članarine za punoljetne iznosi 100 kuna, dok za one mlađe je upola manja, dakle 50 kuna.
Kupnjom službenih proizvoda izravno potpomažete djelovanje Kluba navijača Sinjski Maligani.
IZVOR: WWW.FERATA.HR