Subota, 23.05.2015.

Studentsko hodočašće u SinjuU crkvi čudotvorne Gospe Sinjske služeno je svečano euharistijsko slavlje za studente i ostale vjernike sinjskog kraja.Uz koncelebraciju gvardijana fra Petra Klapeža,misno slavlje predvodio je studentski kapelan don Damir Stojić.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Pričest i krizma u Trilju i Otoku

Sutra će se Otoku održati podjela sakramenta Svete krizme, a u Trilju Svete pričesti.
Sakrament Svete krizme za 62 krizmanika udjelit će don Ante Mateljan. Misno slavlje u Crkvi Sv. Luke počet će u 10,30 sati.
Sakrament Prve Svete pričesti u Crkvi Sv. Mihovila za 43 prvopričesnika udjelit će Župnik Triljas i cetinski dekan don Stipe Ljubas. Prvopričesnike je za ovu svečanost pripremala časna sestra Zdenka Tomas, a veliko misno slavlje počinje u 10 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Imoćanin i Sinjanin – Zvone i Dado na Bolu…Kada smo prije desetak dana pisali o 25. obljetnici sukoba navijača Dinama s navijačima Crvene zvezde i jugoslavenskom milicijom, bezuspješno smo pokušavali doći do izjave Zvone Bobana koji je 13. svibnja 1990. hrabro stao na stranu hrvatskih navijača i zbog toga ostao bez reprezentativnog dresa bivše države.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

‘Staza Gospi Sinjskoj’ jedan je od tri najuspješnija projektaProjekt ‘Staza Gospi Sinjskoj’ jedan je od tri najuspješnija projekta s 2. Poziva IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska-Bosna i Hercegovina za razdoblje 2007-2013.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Nogometni vikend: OSK i Glavice za prvaka, Tekstilac za opstanak

Nogometni vikend pred nama teško da može biti uzbudljiviji. OSK lovi bod za naslov prvaka, Glavice tri za potvrdu svog, dok Tekstilac sam odlučuje o svojoj sudbini. Najmanje zanimljivo je, pak, u Trećoj HNL gdje igraju Junak i Hrvace…
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR