Četvrtak, 23.04.2015.

Turistička zajednica grada Sinja u suradnji s Udrugom ''Cjelovit život''raspisuje Javni poziv za odabir originalnog i prepoznatljivog suvenira grada Sinja

Cilj projekta je potaknuti zanimanje za stvaranje novih kreativnih i prepoznatljivih suvenira. Kroz njihovu kontinuiranu promociju želi se jačati prepoznatljivost grada Sinja u kulturnom, povijesnom, tradicijskom i gastronomskom smislu. Prijavljeni prijedlog suvenira treba biti originalno autorsko djelo i treba izražavati kulturno-povijesnu/prirodnu/gastronomsku baštinu grada Sinja.
Autori trebaju poslati konačno izrađene proizvode i prijedlog dizajna ambalaže. Prispjele radove ocijeniti će žiri sastavljen od kompetentnih osoba. Ukoliko kvaliteta pristiglih radova bude zadovoljavajuća, žiri će donijeti odluku o izboru tri najbolja suvenira, a Turistička zajednica grada Sinja će steći pravo korištenja izabranih suvenira u svrhu podizanja kvalitete turističke destinacije i njene prepoznatljivosti na domaćem i inozemnom tržištu te u ostale promidžbene svrhe. Ako žiri ocijeni da niti jedan od pristiglih prijedloga ne udovoljava zahtjevima natječaja, organizator zadržava pravo da ne izabere niti jedno rješenje.
Opširnije...
IZVOR: TZ GRADA SINJA

Atletika: Sinjanke ekipno druge na 14. Riječkom polumaratonuU nedjelju je u Rijeci održan 14. Riječki polumaraton. Po lijepom i sunčanom vremenu, ugodnom za trčanje (13 stupnjeva Celzijusa i laganoj buri) nastupilo je 400 polumaratonaca i polumaratonki, a u rekreativnoj trci građana preko 7000 natjecatelja.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

ORaH organizira okrugli stol ‘Žensko poduzetništvo u funkciji održivog ruralnog razvoja’

‘Žensko poduzetništvo u funkciji održivog ruralnog razvoja’ naziv je okruglog stola koji će se održati danas u Sinju, u organizaciji Regionalnog programskog foruma ljudskih prava i pravde dalmatinske Regionalne organizacije stranke Održivi razvoj Hrvatske.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR