Petak, 23.03.2018.

Svečano otvoren 13. Nacionalni sajam pršuta


Župan Blaženko Boban danas je u Sinju svečano otvorio dvodnevni ’13. Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda s međunarodnim sudjelovanjem Sinj 2018.’, koji se i ove godine održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, uz supokroviteljstvo ministarstava poljoprivrede i gospodarstva.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Turističkoj zajednici grada Sinja uručena međunarodna kulturno turistička nagrada Plautilla


Turistička zajednica grada Sinja dobitnik je međunarodne kulturno turističke nagrade Plautilla – Plaketa s brončanim znakom u kategoriji Najbolji kulturno turistički proizvod.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U Dicmu prikupljeno 40 doza

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Sinj i Kluba dragovoljnih davatelja krvi Dicmo u restoranu ‘Sunshine’ u Dicmu, danas je održana redovna akcija dragovoljnog darivanja krvi na kojoj je prikupljeno 40 doza.
Kako nas je izvijestio ravnatelj sinjskog Crvenog križa Ante Zorica, akciji su se odazvala 46 davatelja, no zbog manjih zdravstvenih poteškoća njih šestoro nije moglo dati krv. Na današnjoj akciji dva davatelja po prvi put su darovala krv.
Sljedeća akcija darivanja krvi, u organizaciji GD CK Sinj održat će se sutra, 24. ožujka u restoranu Džimbeg u Otoku, od 9 do 13 sati, uz suorganizaciju Kluba dragovoljnih davatelja krvi Otok.
IZVOR: WWW.FERATA.HR