Četvrtak, 23.03.2017.

Sinj, centar grada, prodaje se 2. kat i potkrovlje kuće te manja samostojeća kuća

Sinj, centar grada, prodaje se 2. kat i potkrovlje kuće te manja samostojeća kuća. Peterosoban stan se nalazi na 2. katu kuće i površine je 136 m2, potkrovlje je renovirano i površine je cca. 80 m2 i ima izlaz na terasu površine 50 m2.
Opširnije...

Junak konačno do pobjede, uspješne i Hrvace

Odlična nogometna srijeda je iza Junaka i Hrvaca koji su u 21. kolu upisali pobjede. Hrvace su na domaćem terenu bile bolje od stobrečkog Primorca, dok je Junak pomalo iznenađujuće slavio kod Croatije u Zmijavcima…

CROATIA – JUNAK 0:1 (0:0)

(Ćorić 93′)
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinj: Radionica ‘Senzorska analitika i zaštita autohtonih proizvoda’

Sutra, 24. ožujka s početkom u 11 sati, u hotelu Alkar održat će se radionica ‘Senzorska analitika i zaštita autohtonih proizvoda’ u organizaciji Poduzetničkog centra Sinj.
Radionica je uvod i predradnja za organizaciju ’12. Nacionalnog sajma pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda s međunarodnim sudjelovanjem Sinj, 2017.’ čije održavanje se planira 8. i 9. travnja, 2017.godine, a ocjenjivanje proizvoda – pršuta se planira za 7. travnja2017.
Na radionici će sudjelovati prošlogodišnji ocjenjivači na čelu sa prof. dr. sc. Mirkom Gugićem, koji je višegodišnji predsjednik ocjenjivačkog povjerenstva u Sinju.
Na ovogodišnjem 12. Nacionalnom sajmu pršuta ocjenjivat će se kvaliteta pršuta predanih na ocjenjivanje koja se radi temeljem Pravilnika o ocjenjivanju. Na ovoj radionici postojeći Pravilnik će se detaljno pojasniti, eventualno dopuniti i usvojiti kao temeljni dokument za rad stručnog povjerenstva na ovogodišnjem Sajmu pršuta.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Program Gradskog kina


Narednih nekoliko dana na programu Gradskog kina prikazivat će se dva filma.
Od večeras do ponedjeljka, 27. ožujka, s početkom u 20,15 sati na prikazivat će se akcijski, avanturistički film ‘Kong: Otok lubanja’.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR