Subota, 23.02.2013.

Peticija za samostalni Dom zdravlja

Na sinjskoj Pijaci danas je počelo potpisivanje peticije za samostalni Dom zdravlja Sinj. Tijekom dva sata peticiju je potpisalo 2 tisuće 365 građana. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Akcija "Zagrli život“

U ponedjeljak, 25. veljače, 2013., s početkom u 15:00 sati na splitskoj Rivi održat će se akcija „Zagrli život“ u kojoj će Vipnet građanima Splita omogućiti da se okušaju u tri nesvakidašnje avanture:

Jeste li ikad poželjeli…
…pucati jedanaesterac poznatom vrataru RNK Splita Andriji Vukoviću?
…dirigirati pravim orkestrom?
…spustiti se na žici s balkona zadnjeg kata hotela Bellevue u samom centru Splita?
…zagrliti život?

Pozivamo vas da nam se u ponedjeljak pridružite u avanturama na Rivi jer ćemo se dobro zabaviti i pružiti svima priliku da se iskušaju u nekim aktivnostima koje su možda oduvijek htjeli isprobati, ali nikada za to nisu imali prilike. Sve posjetitelje će u novim iskustvima ohrabrivati vesela ekipa avanturista: Ivan Vukušić, Boris Mirković i Ida Prester.

Javna tribina don Ivana Grubišića

Danas u 18 sati u galeriji Galiotović održat će se javna tribina Saveza za etičku i građansku Hrvatsku don Ivana Grubišića.

Prema riječima povjerenika Saveza za Sinj Jakova Dukića, na današnoj tribini osnovat će se sinjski okrug Saveza za etičku i građansku Hrvatsku don Ivana Grubušića.

'Don Ivan Grubišić održat će tribinu s temom 'Moj pogled na održivost morala u politici', s tim da ćemo iskoristit njegovu prisutnost za utemeljenje okruga za bivšu općinu Sinj. Imamo veliki broj zainteresiranih za ulazak u Savez za etičku i građansku Hrvatsku don Ivana Grubišića pa napominjem da će i na današnjoj tribini postojati mogućnost učlanjenja u Savez', naglasio je Jakov Dukić.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Najava sportskog vikenda

Pred nama je zanimljiv sportski vikend u kojem nas očekuje dosta uzbuđenja, a ono što je zanimljivo, barem koliko je nama poznato, sva događanja zakazana su za subotu...

Alkar dočekuje vodećeg Kvarnera, u akciji je i Junak, Kamičku predstoji "matineja", a s prvenstvom kreću i rukometašice, dok su najdalje odmaknule odbojkašice koje će u ovog kola loviti gostujuće bodove...

Subota, 23. veljače
Nogomet
Županijski kup, 2. kolo:
14,30: Junak - Jadran KS
OSK - Hrvace 0:4

Košarka
20,30: Alkar - Kvarner (SPORTKLUB TV)
15,30: Cetina - Omiš (A-2 liga, 19. kolo)

Rukomet
18,00: (ž) Vranjic - Sinj (10. kolo)
Kamičak - Korčula (13. kolo)  31:26
18,00: (m) Trilj PV - Trogir (13. kolo)

Odbojka
Posedarje - Sinj (13. kolo) 0:3
IZVOR: WWW.FERATA.HR