Četvrtak, 23.02.2012.

Nezaposlenost galopirajuće raste

Cetinska krajina suočena je s galopirajućim porastom nezaposlenosti! Prema podacima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u ispostavama u Sinju i Trilju u siječnju ove godine evidentirano je 5 230 nezaposlenih. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sport

16. kola A-1 lige, Split–Alkar 83:65

U organizaciji Športske zajednice Grada Sinja, večeras će u dvorani Franjevačkog samostana u 18,30 sati biti upriličena ceremonija proglašenja najboljih športaša, klubova, trenera te zaslužnih športskih djelatnika Grada Sinja za 2011 godinu.Podsjetimo, Športska zajednica izglasala je pravilnik o nagrađivanju sukladno kojim klubovi i Udruge koje djeluju na području Grada Sinja imaju mogućnost predložiti najbolje športaše, klubove, trenere i djelatnike. Sve pristigle prijedloge obradila je stručna komisija koja ih je proslijedila Zajednici športskih udruga, a najboljima će priznanja biti uručena večeras.
Organizator ove sportske priredbe poziva uprave klubova, kao športašice, športaše, sportske djelatnike i sve ostale da nazoče svečanoj dodjeli priznanja najboljima sinjskog športa za 2011. godinu.
IZVOR: WWW.FERATA.HR