Subota, 23.01.2016.

Šipić i Bulj o jučerašnjoj sjednici Hrvatskog Sabora



Održana je 2. sjednica Hrvatskog sabora na kojoj je nakon punih 15 sati rasprave i zasjedanja izglasano povjerenje novoj Vladi koju je sastavio hrvatski premijer Tihomir Orešković.
Za komentar sjednice upitali smo saborske zastupnike s područja cetinskog kraja, Mira Bulja (MOST) i Ivana Šipića (HDZ).
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U Hrvacama otvoren Poslovni centar HRV-Hrvace



Hrvace i sinjski kraj od danas imaju jedan novi, moderni poslovno-trgovačko-ugostiteljski centar.
U samom središtu Hrvaca s radom je počeo centar ‘HRV-Hrvace’. Svoja vrata kupcima i posjetiteljima otvorili su ‘MEL-Mesnice Lovrić’ s mesnim i suhomesnatim proizvodima, Prodajni centar ‘Tommy’ i pekarnica-slastičarnica ‘Bobis’. Ovaj moderni poslovni centar tvrtke MEL prostire se na 3.450 metara četvornih, a u svom sastavu ima 15 poslovnih prostora i natkrivenu tržnicu, veliki parkirališni prostor sa stotinjak parkirnih mjesta.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Twirling klub Sinj na Državnom prvenstvu u Zagrebu

Danas, 23. siječnja, u ŠC Trešnjevka – ‘Kutija šibica’ u Zagrebu održati će se 16. Državno prvenstvo u Twirlingu.
Na DP će nastupit twirleri iz 10 klubova i to redom iz Donjeg Kraljevca, Goričana, Kaštela, Koprivnice, Ludbrega, Požege, Sinja, Solina, Splita i Viškova, koji će se natjecati u ukupno 13 različitih twirling kategorija u uzrasnim skupinama mlađih kadeta, kadeta, junioria i seniora, a po pravilima dva programa NBTA-a i WBTF-a.
TK Sinj predstavljat će 10 natjecateljica koj će se natjecati u 8 kategorija, 5 dueta, te tri sola, koje su nastup na državnom prvenstvu osigurale na kvalifikacijskom kup natjecabju koje je se održalo 17. siječnja u Splitu.
IZVOR: WWW.FERATA.HR