Petak, 23.01.2015.

Ovog vikenda počinju krnjevalske svečanostiOvog vikenda započinju krnjevalske aktivnosti na području Cetinskog kraja.
U nedjelju u 11 sati na Trgu kralja Tomislava u Sinju održati će se svečanost otvaranja Krnjevalskih dana te primopredaja ključeva Grada. Ove godine najviše posla u organizaciji krnjevalskih aktivnosti odrađivat će mlađi članovi sinjske Krnjevalske udruge.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Početak priprema lokalnih nogometaša

Nogometni klubovi s područja Cetinskog kraja počeli su s pripremama za drugi dio sezone u kojoj se svi nadaju nastavku dobrih predstava s kraja jesenskog dijela natjecanja.
U ponedjeljak su prvi krenuli trećeligaši Junak i Hrvace. Ivan Medvid na raspolaganju ima više-manje jednaku momčad, a od igrača koji su bili u prvom dijelu, nedostaju tek Bašić i Barać koji su dobili “slobodne ruke”. Iz rubrike dolasci treba izdvojiti vrlo dobrog stopera OSK-a Duju Banića koji će od sada braniti boje sinjskog kluba.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

NK Glavice i Nogometna akademija Runje upisuju nove polaznike

Suradnja Vratarske akademije Runje i Nogometnog kluba Glavice početkom je ove godine dobila novu dimenziju, jer će sada i Škola nogometa biti obuhvaćena projektom iza kojeg stoje braća Runje, radnog naziva Nogometna akademija Runje…

Iz Akademije Runje tako pozivaju sve zainteresirane dječake rođene od 2000. do 2008. godine da se jave te uz stručnu pomoć ostvare svoje nogometne snove.

Voditelj Škole bit će Zlatko Runje, a trenerski kadar još će činiti i Luka Matić, Ivan Šimac i Tomislav Gaurina, koji je ujedno i trener prve momčadi.

Treninzi će se odvijati na dva velika travnjaka te jednom terenu s umjetnom travom i reflektorima.

Svi zainteresirani mogu se javiti na brojeve telefona (Zlatko Runje):
099/ 193-4387
095/ 505-0368

IZVOR: WWW.FERATA.HR