Srijeda, 23.01.2013.

V. Gabričević kandidat za župana?Predsjednik triljskog HSU-a, brigadni general Veselko Gabričević potvrdio nam je kako je jedan od potencijalnih kandidata SDP-a za župana. Gabričević ističe da će mu biti čast ukoliko bude izabran kao kandidat za funkciju prvog čovjeka Splitsko-dalmatinske županije. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Izlila se Ponikva

Danas prije podne došlo je do izlijevanja izvora Ponikva preko županijske ceste 6104, Gornji Bitelić - Donji Bitelić. Cesta je do daljnjega zatvorena za sav promet, a obilazni pravac je Đapići-Kekezi-Ivandići. Djelatnici sinjske Nadcestarije postavili su privremene prometne znakove.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Obavijest

Obavještavamo građane da je do daljnjeg zatvoren granični prijelaz za pogranični promet Bili Brig - Vaganj.
IZVOR: PU SD

Program sufinanciranja nabave sadnica voća i vinove loze za proljetnu sadnju u 2013. godini

Grad Sinj u suradnji sa Splitsko-dalmatinskom županijom provodi Program sufinanciranja nabave sadnica voća i vinove loze za proljetnu sadnju u 2013. godini. Prema postojećem modelu Grad Sinj i Splitsko-dalmatinska županija sufinanciraju po 1/3, a krajnji korisnici plaćaju 1/3 cijene sadnica. Prijaviti se mogu samo poljoprivredni proizvođači koji su upisani u Upisnik, a imaju prebivalište na području Grada Sinja, a sadnja se mora izvršiti na području Grada Sinja. Također je uvjet da imaju namjeru zasaditi najmanje 1 000 m2  površine, odnosno najmanje 500 loza ili 30 stabala voćaka. Pozivamo sve građane zainteresirane za proljetnu sadnju sadnica voća i vinove loze da se prijave u Gradu Sinju do 25.siječnja 2013. godine.
IZVOR: GRAD SINJ