Kreće odbrojavanje do velikog finala "Ožujsko Balota 2015.“Velika završnica najvećeg nadmetanja u balotama u Hrvatskoj u subotu, 29. kolovoza na terenima boćarskog kluba na hipodromu u Sinju – Vodeći balotaški turnir u Hrvatskoj omogućuje svim posjetiteljima besplatan koncert Dražena Zečića i Jasmina Stavrosa

Sinj, 26. kolovoza 2015. – Tereni boćarskog kluba na hipodromu u Sinju u subotu, 29. kolovoza postat će glavno poprište nadmetanja balotaša na velikoj završnici „Ožujsko Balota 2015.“, najvećeg balotaškog turnira u Hrvatskoj. Turnir u ovoj tradicionalnoj dalmatinskoj igri održava se već četvrtu godinu zaredom, a ovogodišnje izdanje najavljuje cjelodnevnu balotašku igru od 13 do 20.30 sati, kada će se najbolje ekipe natjecati za glavnu nagradu u iznosu od 30.000 kuna.

Do sada je na ovogodišnjem izdanju turnira „Ožujsko Balote kup“ sudjelovalo više od 1500 ekipa, a samo osam najboljih u subotu ima priliku osvojiti glavnu i mnogobrojne druge vrijedne nagrade. U tome će ih bodriti poznati sportski novinar Filip Brkić, u društvu glumca Darka Janeša. U balotama će se iskušati i osobe s invaliditetom iz cijele Hrvatske, koje će u sklopu Udruge tjelesnih invalida grada Sinja UTIS sudjelovati u revijalnoj utakmici netom prije završnih balotaških borbi za prva tri mjesta.

Osim uz neizvjesnu balotašku igru, gosti će se imati priliku zabaviti uz popratni zabavni program koji uključuje različite sportske igre te glazbeni program koji će vrhunac dosegnuti velikim koncertom Dražena Zečića i Jasmina Stavrosa s početkom u 21 sat. Prava dalmatinska fešta ni ovog puta neće proći bez omiljene Žuje i raznih gastrodelicija, zato svi pravac Sinja na veliku završnicu vodećeg balotaškog turnira u Hrvatskoj.

Sve detalje o dosad odigranim turnirima te fotogalerije svih prijavljenih ekipa možete pogledati na http://www.ozujsko.com/novosti/idemo-na-balote/3/

Raspored završnice Ožujsko Balota 2015.

Subota, 29. kolovoza
13.00 – Početak natjecanja  
15.15 – Polufinalne utakmice
17.15 – Nagradne igre za posjetitelje
17.45 – Revijalna utakmica invalida
18.30 – Utakmice za treće i prvo mjesto
20.30 – Proglašenje pobjednika
21.00 – Koncert Dražena Zečića
22.45 – Koncert Jasmina Stavrosa

28.08.15