Utorak, 22.12.2015.

Božićno druženje uz besplatan bakalar

Grad Trilj, Turistička zajednica grada Trilja i ugostitelji s područja Trilja pozivaju sve ljude dobre volje na

K U H A N I  B A K A L A R

uz zvuke božićnih pjesama pivačkog zbora župe Sv.Mihovila Ark. Trilj 24. prosinca 2015. od 12:00 do 14:00 sati (mali trg, bivši Studenac) 

POKROVITELJ: GRAD TRILJ

ORGANIZATORI: GRAD TRILJ I TZ GRADA TRILJA

SPONZORI:UGOSTITELJI S PODRUČJA TRILJA, PEKARE (KLAS, ŠARIBOK,CENTAR)

Božićna priredba Sinjskih mažoretkinja ‘Djed božićnjak dolazi u grad’U nedjelju, 20. prosinca 2015. održana je tradicionalna božićna priredba Sinjskih mažoretkinja, pod nazivom ‘Djed božićnjak dolazi u grad’.
Ove godine djedica se uz pomoć koreografija Sinjskih mažoretkinja družio s poznatim facama, poput Barbie i Kena, Lady Gage, Mozarta, Michael Jacksona, likovima iz Frozena, Beyonce, Bruce Leeom, Zombijima, princezom Anastazijom, porculasnskim lutkicama, Edvardom Škarorukim i na kraju s Sinjskim mažoretkinjama i alkarićima iz Vučkovića koji su ga svojom pjesmom i plesom dozvali u Sinj.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Božićna izložba fotografija Foto-video udruge Sinj

U okviru manifestacije ‘Advent u Sinju’ večeras u 19 sati u Galeriji Galiotović bit će otvorena božićna izložba fotografija Foto-video udruge Sinj.
Predsjednik Udruge Filip Ratković ističe da je riječ o tradicionalnoj izložbi, koja se organizira krajem godine kao rezime radova članova Foto-video udruge tijekom dvanaest mjeseci.
‘Ovaj put smo išli za klasikom. Naši članovi, od djece do starijih, pripremili su po desetak-petnaestak fotografija. Naravno da će se cijeli štimung odnositi na ovo božićno-novogodišnje razdoblje, a pripremili smo 200-tinjak fotografija.
Izložbu će otvoriti zamjenik gradonačelnika Sinja Zlatko Ugrin, a bit će otvorena do kraja mjeseca siječnja.
IZVOR: WWW.FERATA.HR