Subota, 22.12.2012.

Otvoren božićni sajam u SinjuZadruga 'Vridne ruke žena Cetinskog kraja' otvorila je danas trodnevni božićni sajam na kojem su predstavljeni proizvodi članica Zadruge. Sajam se održava na ulazu u Sinj, kod spomenika fra Pavla Vučkovića, do ponedjeljka, 24. prosinca od 9 do 14 sati. Osim rukotvorina, među kojima se ističu suveniri i narodne nošnje, na sajmu je posebno istaknut program za mladence. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Best, Puls i Udovičići idu dalje

Večeras su na 31. Božićnom malonogometnom turniru odigrana tri susreta pretkola, a prolaz dalje izborile su momčadi Cluba Best Tika taka, CB Pulsa i Udovičića čiji se protivnik nije pojavio na utakmici. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Stjepan Vugdelija u rodnom Sinju protiv kickboksača iz Srbije

Stjepan Vugdelija ponovno je u ringu ove nedjelje u svom rodnom Sinju. Dosad neporaženi, Stjepan kreće u po svoju četvrtu profi pobjedu. Protivnik je odlični srpski boksač Jovan Kaludjerović koji je zaredao 2 pobjede,3 poraza I 1 nerješen meč.
Vugdelija: – Prvi puta boksam 6 rundi. Čeka me teška borba protiv čvrstog i neugodnog Kaludjerovića koji ima i odličnu kickboxing karijeru. Vjerujem u svoju pobjedu uz sjajnu podršku svojih Sinjana.
Priredba počinje u nedjelju 23.12. u 18 sati u sinjskom disco clubu Piccadilly.
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Kino danas

Na repertoaru sinjskog kina danas i sutra su dva animirana filma, koja su sinkronizirana na hrvatski jezik. U 17,30 sati prikazuje se 'Vrlo zapetljana priča, a u 18,45 'Ledeno doba 4: Zemlja se trese'.
IZVOR: WWW.FERATA.HR