Srijeda, 22.12.2010.

USUSRET BOŽIĆU - RASPORED DOGAĐANJA•  24. prosinca – Badnji dan-"DJEČJA MISA POLNOĆKA" (20 sati)
-BOŽIĆNA SV. MISA POLNOĆKA (24 sata)

•  25. prosinca (subota)-BOŽIĆ / ROĐENJE GOSPODINOVO
•  26. prosinca (nedjelja)-Božićni koncert Župnog dječjeg zbora (18 sati)
•  27. prosinca (ponedj.)-Slavlje sv. Ivana u Glavicama i početak blagoslova obitelji

•  28. prosinca (utorak)-Božićni klapski koncert (19 sati)
•  31. prosinca (petak)-Sv. misa zahvalnica - Stara Godina (9 sati)
•  1. siječnja (subota)-Sv. Bogorodica - Nova Godina (10 sati)
IZVOR: SVETIŠTE GOSPE SINJSKE

Triljani prihvatili Prijedlog Proračuna

Triljski vijećnici na današnjoj su sjednici prihvatili Prijedlog proračuna Grada za 2011. godinu u iznosu od 22 milijuna i 440 tisuća kuna. Proračun će se najvećim dijelom puniti iz tekućih donacija (porezi i prihodi), te projektima koje će Grad prijavljivati prema Županiji i Državi kao i fondovima EU.
IZVOR: WWW.FERATA.HR
...

17. sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja

Sutra, 23. prosinca 2010. godine  (četvrtak), u Gradskoj vijećnici Grada Sinja s početkom u  13,00  sati održat će se  17. sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja.
D N E V N I   R E D:
1.Usvajanje Zapisnika sa 16. sjednice Gradskog vijeća,
2.Pitanja i prijedlozi vijećnika,
3.Prijedlog Izmjena i dopuna Proračuna Grada Sinja za 2010. godinu,
4.Prijedlog Izmjena i dopuna Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture Grada Sinja u 2010. godinu, ...

BESPLATNA ODJEĆA I OBUĆA ZA UGROŽENE GRAĐANE

Udruga Srma organizira socijalnu samoposlugu odjeće i obuće za građane u potrebi s područja Grada Sinja i gradskih naselja. Samoposluga se organizira u utorak i srijedu u palači Tripalo ispod crkve u vremenu od 10-17 sati. Prvoga dana u utorak 21.12. odjeću i obuću besplatno mogu preuzeti umirovljenici s mirovinom do 1.600,00 kuna i primatelji socijane pomoći, a drugoga dana podjele u srijedu 22.12. nezaposleni....

Predstave i koncert u Trilju

U okviru Božićno-novogodišnjeg programa u Trilju će se danas održati predstava 'Radujte se' splitskog kazališta 'Licem u lice'.
Predstava će se izvesti u gradskom kinu u 12,30 za djecu vrtića Trilj i Košute, a od 14,00 sati za djecu OŠ Trilj. U 18,00 sati u gradskom kinu Trilj održat će se božićni koncert pod nazivom 'Sretan Božić' na kojem će nastupiti djeca župe Sv. Mihovila i triljske mažoretkinje.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Izabrano novo vodstvo ŠRD CetinaTRILJ – u subotu je u restoranu Gaz–Blizanci uz rijeku Rudu održana Izvještajno–izborna skupština Športsko ribolovnog društva “Cetina” iz Sinja. Skupštini je nazočilo oko 60 ribiča Cetinskog kraja. Nakon svih izvještaja koji su prihvaćeni, prišlo se na izbor novog vodstva udruge. Novi članovi Upravnog odbora ŠRD Cetina su: Ante Poljak, Filip Ratković, Rino Žuro, Ivica Romac, Dragan Milanović, Mirko Poljak i Mate Ivišić. Na prvom sastanku Upravnog odbora biti će izabran predsjednik, dopredsjednik i tajnik Udruge. Nakon radnog dijela održana je ribarska večer i lutrija, uz obilje jela i pića. Feštu su uveličali i članovi  ostalih ribičkih udruga iz Cetinskog kraja. Treba kazati da je ŠRD Cetina u mjesecu rujnu uspješno organizirala i bila domaćin 18. Svjetskom prvenstvu u ribolovu na brzim vodama, a mogućnosti za razvoj ovog sporta u Cetinskoj krajini su jako veliki, što su potvrdili i brojni inozemni ribiči.
Piše:  Petar Norac Kevo  SN 

Sport

U sinjskoj sportskoj dvorani večeras počinje 29. Božićno–novogodišnji malonogometni turnir Sinj 2010. U 1. kolu sastaju se Hajduk juniori – Elementarna nepogoda (19:30h), Skela Brodosplit – Gala (20:25h), te Movran Muć – Sierra Leone (21:20h). Organizator turnira je Udruga za mali nogomet Sinj.

28.MALONOGOMETNI KUP TRILJ 2010.
Odigrani susreti:
IZVOR: WWW.FERATA.HR ...

Kino danas

Danas u sinjskom kinu s početkom u 17,30 možete pogledati film "Niko-Božićna potraga", a u 19,30 sati "Kronike iz Narnije-Plovidba broda Zorogaza".

Stanje na cestama

Za sav promet zatvorene su ceste:
- D 512 Makarska-Vrgorac na predjelu Stupica, zbog odrona. Obilazak od Makarske prema Vrgorcu je Jadranskom magistralom (D 8) preko Ploča ili autocestom A 1, između čvorova Šestanovac i Ravča
- D 70, Omiš-Gata-čvor Blato n/C, poddionica Omiš-odvojak za Gata, zbog radova. Obilazak je cestom Ž6142 Naklice-Tugare-Žrnovnica-Strožanac, ili cestom D 8 Strožanac-Dug Rat-Omiš.
IZVOR: HAK