Srijeda, 22.12.2004.

Problemi sa učitavanjem stranica

U posljednja dva dana je bilo problema sa otvaranjem ovih stranica, odnosno bile su nedostupne zbog nekoliko uzastopnih hakerskih napada. Problemi su se javili u forumu. Postavili smo novu verziju foruma i nadamo se da više neće biti problema. Ispričavamo se ukoliko ste izgubili neke važnije poruke. Zahvaljujemo na strpljenu.

Administrator

STIPENDIJE ZA SINJSKE STUDENTE

Studenti s područja Sinja koji su dobili gradske stipendije, danas su uz nazočnost gradonačelnika Grada Sinja Mate Jukića, dogradonačelnika dr. Ivana Nasića , pročelnika gradskog odjela za društvene djelatnosti Stipe župića uz suradnika Gorana Perića , potpisali ugovore u dodjeli stipendija za 2004/05. godinu. Stipendije u mjesečnom iznosu od 600 kuna koje je osigurao Grad Sinj primilo je ukupno 29 studenata. Stipendije će studentima donekle olakšati studiranje u većim gradovima.

DAROVI ZA DJECU DJEčJIH VRTIćA

Za djecu dječjih vrtića s područja Sinja danas Djed Božićnjak kočijom dijeli poklone. Tijekom jutra u dječjim vrtićima održani su i prigodni programi uz sudjelovanje odgajatelja i roditelja. Blagdansko raspoloženje u dječijim vrtićima s oko 800 prigodnih paketa osiguralo je Gradsko poglavarstvo Sinja .

PODJELA DAROVA U CRVENOM KRIžU SINJ

Danas i sutra u sinjskom crvenom križu dijele se poklon paketi za korisnike socijalne pomoći i uzdržavanje s područja općine Otok.

U SRIJEDU UTRKA JA SAM OVISAN O SPORTU

Pod sloganom "Ja sam ovisan o sportu" od 14,30 sati od Trga Kralja Tomislava počinje 7.božićna atletska utrka ......

KONCERT BOžENE SVALINE

Sinoć je u čudotvorne Gospe Sinjske održan prigodni Božićni koncert sopranistice Božene Svaline. Program je održan u nazivu Svi se raduju , a uz opernu umjetnicu na glasovirskoj pratnji nastupila je Olga Račić,te Aleksandar i Ljerka Sržić na saksofonu i klarinetu.

SPORT

Danas s početkom u 18 sati na splitskim Gripama košarkaši Alkara igraju KUP susret s košarkašima Splita.
...

VRIJEME

U nastavku dana očekuje se pretežno vedro, ali prohladno vrijeme. Bura slaba, duž obale umjerena i jaka. Najviša dnevna temperatura zraka kretat će se od 7 do 11 Celzijevih stupnjeva.