Petak, 22.11.2013.

Znanjem do poroda bez straha

Klub trudnica i roditelja Split u suradnji s udrugom SRMA u sklopu projekta ‘Znanjem do poroda bez straha’ organizira predavanja i radionice za buduće roditelje, kako bi spremno i s osmjehom prošli kroz porod i prve dane roditeljstva. Predavanja i radionice održat će se sutra u galeriji Galiotović u Sinju od 16 sati.
Koliko je važno pravilno disanje pri porodu, koje su vrste i razlike u disanju u različitim fazama poroda, kakva je pravilna relaksacija, koliko to može pomoći i na koji način, pokazat će u praktičnoj primjeni bacc.ft. Kristina Vidan.
Što rodilje čeka u rodilištu? Kada će dobiti svoju bebu na dojenje? Kada izlaze iz rodilišta? Što moraju pripremiti kući? Kada izaći s bebom u šetnju? Kada dolaze patronažne sestre? Kako dojiti? Zašto beba plače? Kako spava? Zašto koristiti autosjedalicu, platnene pelene, marane za nošenje? Na ta i druga pitanja o prvim danima sa bebom kući iz svog iskustva i sakupljenog iskustva drugih mama, odgovarat će mame edukatori.
Sva predavanja su besplatna.

IZVOR: WWW.FERATA.HR

Prvih 10 godina Udruge za očuvanje baštine Cetinskog kraja



Udruga za očuvanje baštine Cetinskog kraja sutra će svečanim programom obilježiti 10. godišnjicu svog rada i djelovanja. Cjelovečernji program Udruge i prijatelja održat će se u sinjskom kinu s početkom u 18 sati. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR