Utorak, 22.11.2005.

OBAVIJEST IZ "VODOVODA I čISTOćE" SINJ

Zbog niskih jutarnjih temperatura poduzeće "Vodovod i čistoća" upozorava potrošače vode na području gradova Sinja i Trilja te općina Hrvace, Otok i Dicmo da izvrše zaštitu vodomjera kako ne bi došlo do smrzavanja i oštećenja.
Zaštita se ističu može izvršiti izradom najlonskih jastuka u kojima može biti slama, stara roba ili neki drugi izolacijski materijal.
Ako vodomjeri ne budu propisno zaštićeni te dođe do oštećenja nastale troškove popravka naglašavaju iz vodovoda i čistoće plaća sam korisnik usluga.

NATJEčAJ ZA STUDENTSKE STIPENDIJE U SINJU

Do petka traje natječaj za dodjelu studentskih stipendija u Gradu Sinju. Grad Sinj ove godine stipendirati će novih 15 studenata i to 5 studenata prve i 10 studenata ostalih godina. Zainteresirani studenti dodatno se mogu informirati u Gradskoj upravi u Odjelu za društvene djelatnosti.

BLAGDAN SV. CECILIJE I SV. KATE

Danas je blagdan svete Cecilije koju će župni zbor proslaviti preko večernje Svete mise od 18 sati. Inače, sveta Cecilija je zaštitnica pjevača i glazbenika.
U Lučanim od četvrtaka počinje trodnevna duhovna priprava za blagdan svete Katarine.
Pobožnost i svete mise predvodi i provjeda fra Joško Kodžoman profesor na franjevačkoj klasičnoj gimnaziji u Sinju .

U nedjelju 27. studenoga je i vanjska proslava sv. Kate. Procesiju i posvetu novoga oltara i svečanu svetu Misu predvodi i propovjeda mnsg. Marin Barišić, nadbiskup Splitsko-makarski

OBAVIJEST IZ HVIDRA-e SINJ

Obaviještavaju se zainteresirani članovi Hvidre i Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskoga rata ukoliko su zainteresirani za nabavku ugljena da se jave u prostorije HVIDRA-e Sinj.

VRIJEME

Jutro u Sinju je poluoblačno i prohladno.Temperatura zraka izmjerena u 7 sati iznosila je 3 stupnja Celzijeva.