Srijeda, 22.10.2014.

Josip Žižić putuje u Njemačku

Dvadesetogodišnji Josip Žižić iz Otoka, osvajač zlatne medalje na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u boksu, zasigurno je zaslužio biti dijelom reprezentacije. Nakon uvjerljive pobjede u prijateljskom ogledu Hrvatske protiv Austrije (u kojoj je Žižić s lakoćom svladao Austrijanca) izbornik Mario Šivolija je odlučio dati novu priliku Žižiću te ga povesti u Njmačku u Stuttgart, gdje će zajedno sa nekolicinom reprezentativaca slijedeća dva tjedna provesti u trening kampu. Opširnije...
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Jošku Kontiću ‘Zlatni mikrofon’ za ‘Sinjanje’Glavni urednik i novinar Hit radija Joško Kontić dobitnik je ovogodišnjeg Zlatnog mikrofona kojega za najviša radijska dostignuća, dodjeljuje HURIN.
Udruga HURIN broji 121 hrvatsku radio postaju, svake godine najboljim radijskim novinarima dodjeljuje 3 nagrade – Brončani mikrofon, Srebrni mikrofon i Zlatni mikrofon.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

RERA SD: Održana radionica za male i srednje poduzetnike

U Javnoj ustanovi RERA SD održana je otvorena radionica za male i srednje poduzetnike na kojoj su poduzetnici imali priliku upoznati se s inovativnim digitalnim alatom Investors in People Interactive za unaprjeđenje poslovanja.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR