Nedjelja, 22.08.2010.

Alkarić Tata Vi slavodobitnik 55. dječje Vučkovića Čoje

Alkarić Vedran Vučković zvani Tata Vi je sa tri pogotka u sridu postao slavodobitnik 55. dječje Vučkovića Čoje, na kojoj je nastupilo 19 malih kopljanika...Opširnije
IZVOR: SLOBODNA DALMACIJA

LAĐE SE VRATILE NA CETINU

Sportska ribolovna udruga "Didovina" iz Otoka vratila je na rijeku Cetinu nekada cijenjenu, a već desetljećima zaboravljenu autohtonu cetinsku lađu. U subotu poslijepodne "Didovina" je uz pokroviteljstvo županije i županijske Turističke zajednice organizirala natjecanje otočkih lađara u kojoj je sudjelovalo 17 novoizgrađenih plovila sa po dva veslača. Bila je to gotovo sva "ratna mornarica" Otoka...Opširnije
IZVOR: SLOBODNA DALMACIJA

Posveta djece

U svetištu Čudotvorne Gospe Sinjske danas, 22. kolovoza, će biti služena sveta misa i posveta djece u čast Gospi Sinjskoj. Misno slavlje će početi u 18,00 sati, u samostanskom dvorištu.

2. Međunarodni dan antike Sinj 2010.Udruga Gaj Liberije sinoć je uprizorila antičku bakljadu – superiorum, koja je uvod u međunarodni Dan antike u Sinju.
Danas 22. kolovoza 2010. godine, u organizaciji Turističke zajednice grada Sinja i udruge “Gaj Laberije” iz Sinja, s početkom u 20.30 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana održat će se 2. Međunarodni dan antike Sinj 2010. U programu, koji se sastoji od borbi gladijatora, plesačica, antičke igre s loptom i izložbe "Antički amuleti totemi"  Marinka Poljaka, sudjeluju: Viteški ambijentalni teatar iz Viteza BiH, žudije iz Imotskog i domaćini Udruga “Gaj Laberije” iz Sinja.