Srijeda, 22.08.2007.

"DANI ALKE I VELIKE GOSPE 2007."

U okviru manifestacije Dani Alke i Velike Gospe danas u Brnazama će biti predstavljanje trećeg broja godišnjaka «Brnaška strana» u 20:00 sati u crkvi svetog Nikole Tavelića. Na istom mjestu bit će i odgođeni koncert klape Prijatelji koji će ugostiti žensku klapu Kuriože iz Splita.

OBAVIJEST

Udruga «Srma» iz Sinja pruža besplatnu pomoć kod postupka podnošenja Zahtjeva za stambenim zbrinjavanjem na područjima od posebne državne skrbi, te kod ostvarenja povratničkih, mirovinskih, socijalnih i drugih prava. Za prognanike, povratnike i izbjeglice, te socijalno ugrožene građane s područja Grada Vrlike i Općine Hrvace, besplatni pravni savjeti pružat će se u četvrtak, u predvorju gradskog kina u Vrlici od 10,00 do 12,00 sati. Sve informacije na telefon: 661-661.

GRADSKA GLAZBA ZAVRšILA POSJET MAđARSKOJ

Gradska glazba Sinj završila je svoj trodnevni nastup u Mađarskoj prigodom dana Mađarskog blagdana «Dana nezavisnosti». Sinjski glazbari nastupili su u gradu Kišturku pored Segedina.U završnom koncertu pored sinjana nastupile su i dvije mađarske glazbe. Oduševljeni nastupom Mađari su već javno na samom koncertu pozvali Sinjsku gradsku glazbu na svoju feštu 2008. godine.

KINO DANAS

U Gradskom kinu danas u dva termina igraju Simsoni-sinkronizirani na hrvatski jezik. Početak prikazivanja je u 18 i 20,30 sati.

SPORT


Naši trećeligaši sudeći po pripremnom razdoblju spremno dočekuju početak trećeligaškog natjecanja. Junak u prvom kolu ove subote gostuje kod Velebita u Benkovcu, a Hrvace svoj prvi trećeligaški nastup imat će na svom travnjaku protiv Primorca iz Biograda.

športsko zabavna škola na gradskom stadionu OPEN FUN FOOTBLL SCHULS završava danas podijelom diploma svim polaznicima, a na ovoj edukativno športsko zabavnoj manifestaciji u organizaciji športske zajednice sudjeluje 100 djevojčica i isto toliko dječaka.

KRONIKA 92

PP SINJ, 20.08.2007.g. obdukcijom tijela dvadesetpetogodišnjaka /koji je nestao dana 05.08.2007.g.na području Voštana, a pronađen je dana 19.08.2007.g./ utvrđeno je da je uzrok smrti utapljanje.
IZVOR: PU SD