Srijeda, 22.07.2020.

Priznanje Davoru Feracini


Već nekoliko godina za redom djelatnik Boćarskog saveza SDŽ dobiva priznanje za izniman doprinos boćanju u SDŽ. Ništa od toga nije nimalo čudno, obzirom na rast koji boćanje u županiji bilježi posljednjih godina. Tajna uspjeh je u kvalitetnim ljudima. SDŽ ima čak pet povjerenika HB liga, ne računajući dvije županijske lige. Oko dvadeset ljudi koji aktivno djeluju unutar lokalnog saveza, kao i prema HBS-u.

Ove godine priznanje je dobio član BK ‘Mačkula’ Davor Feracina. On je već nekoliko godina uspješan povjerenik druge županijske boćarske lige. Prošle godine je sudjelovao u organizaciji juniorskih i kadetskih boćarskih prvenstava. Također je odradio niz sastanaka na najvišem nivou unutar saveza koji su rezultirali organizacijom završnice Hrvatske juniorske boćarske lige, završnice juniorskog momčadskog kupa Hrvatske i završnice juniorskog i kadetskog prvenstva Hrvatske po disciplinama. U trenutku kada su njegove dužnosti i obveze prema matičnom i voljenom klubu bile nešto smanjene, stavio se na raspolaganje županijskom savezu u svakom pogledu. Boće koje je zaslužio kao povjerenik lige je dao jednom od juniora boćarskog centra Sinj.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Darivanje krvi u Sinju i Tijarici

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj najavilo je dvije akcije darivanja krvi. Prva akcija bit će u Sinju u četvrtak, 23. srpnja od 9 do 13 sati. Akcija će se održati u Srednjoj strukovnoj školi bana Josipa Jelačića.
Druga akcija darivanja krvi bit će u Tijarici u petak, 24. srpnja u Osnovnoj školi Stjepana Radića u Tijarici. Akcija će se održati od 9 do 13 sati.
Akcije dobrovoljnog darivanja krvi i nadalje se provode po mjerama HZJZ kao i Crvenog križa.
IZVOR: WWW.FERATA.HR