Srijeda, 22.06.2016.

Građevinsko zemljište u BrnazamaProdajemo građevinsko zemljište na vrlo atraktivnoj lokaciji u Brnazama kod Sinja. Zemljiše je pravokutnog oblika, površine 6045 metara četvornih, s cjelokupnom infrastrukturom, uz državnu cestu D1. Prema važećoj prostorno planskoj dokumentaciji, zemljište se nalazi unutar granica građevinskog područja.
Cijena: 40,00 €/m2

Opširnije...

KONTAKT: REAL ESTATE CRO

Sinj: Obilježen Dan antišašističke borbe


Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na Spomen kosturnicu palim borcima NOB-e u parku Đardin i Spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu u Spomen-parku hrvatskih branitelja, u Sinju je obilježen Dan antifašističke borbe.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Dovršeno kriminalističko istraživanje za provalu

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvije osobe, 44-godišnjakom i 43-godiošnjakom, za koje je utvrđeno postojanje sumnje da su 17. svibnja u Sinju provalili u prostorije tvrtke i otuđili više radijatora.

Nadležnom državnom odvjetništvu biti će upućeno posebno izviješće kao nadopuna kaznene prijave, izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

TZ Grada Trilja otvorila Turistički informativni centar

Turistička zajednica grada Trilja jučer, 21. lipnja otvorila je Turistički informativni centar (TIC) u svrhu što bolje informiranosti turista koji dolaze u Grad.

Radi se o kućici smještenoj preko puta hotela u Trilju, u kojoj će informatori distribuirati promotivne materijale i informirati turiste o turističkoj ponudi grada Trilja i okolnih mjesta.

Osim davanja informacija, djelatnici će također prikupljati i ažurirati statistiku posjeta te povratne informacije turista u svrhu poboljšanja trenutne turističke ponude i infrastrukture na području triljskog kraja.

Turistički informativni centar bit će otvoren do 15. rujna svakim danom, osim ponedjeljkom, u vremenu od 10 do 18 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR