Ponedjeljak, 22.06.2015.

Memorijalna karavana ‘Ljeto 95U sjećanje na vojnu akciju ‘Ljeto 95.’ koja je uspješno izvedena krajem srpnja prije dvadeset godina, a u kojoj su sudjelovali i branitelji iz Cetinskog kraja, Udruga dragovoljaca Domovinskog rata Splitsko-dalmatinske županije organizirala je konjički memorijal. 
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Obilježen Dan antifašističke borbePolaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na Spomen kosturnici palim borcima NOB-a i Spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu, u Sinju je obilježen Dan antifašističke borbe, kao znak sjećanja na 22. lipnja 1941. kad je u šumi Brezovica kod Siska osnovan Prvi sisački partizanski odred.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Članovi Udruge poginulih HB-a iz Dubrovnika posjetili SinjDana 21. lipnja 2015.g. Grad Sinj i Udrugu roditelja i udovica poginulih HB-a posjetili su članovi Udruge poginulih HB-a iz Dubrovnika.
U sklopu provedbe programa ‘ da se ne zaboravi’, položili su vijenac i zapalili svijeće na Spomen obilježju poginulih hrvatskih branitelja u Spomen parku poginulih HB-a.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Večeras u kinu dvije projekcije

Večeras se u kinu prikazuju Jurski Svijet, s početkom u 19 sati i Bezvremenska Adaline koja će se prikazati u 21 sat.
Radnja Jurskog svijeta smještena je 22 godine nakon događaja koji su se zbili u Jurskom parku. Sada se na otoku Nublaru nalazi pravi tematski park posvećen dinosaurima pod nazivom Jurski svijet i to upravo onakav kakvog je prvobitno zamislio John Hammond.
Bezvremenska Adaline ljubavna je drama o djevojci koja ostaje zarobljena u mladom tijelu, a stari. Uspjeva sakriti svoju tajnu 8 desetljeća dok u njen život ne uđe karizmatični mladić.
IZVOR: WWW.FERATA.HR