Nedjelja, 22.06.2014.

Vučkovići i Šabići u finalu prvenstva Brnaza

Jučer su na SC Meljača u Brnazama odigrana dva polufinalna ogleda u okviru prvenstva Brnaza, nakon kojih su borbu za titulu izborile momčadi Vučkovića i Šabića…

Polufinalni dvoboji opravdali su sva očekivanja, barem što se tiče neizvjesnosti. U oba slučaja utakmice su bile otvorene do same završnice, a kako to i biva u sportu, netko je morao biti poražen.

Dvoboj Vučkovića i Ispod strane odlučen je golom Ante Vučkovića iz slobodnog udarca, no sve do tog trenutka momčadi su bile prilično ravnopravne, s čak blagom inicijativom poražene momčadi.

U drugom susretu dramatika je podignuta za još jedan stupanj. Naime, iako su do prvog gola stigli momci koji su branili boje Ispod kapele, nastavak susreta ponudio je potpuni preokret kojeg je golom za slavlje Šabića potpisao Ivan Poparić.

Rezultati polufinala:
Ispod strane – Vučkovići 0:1
Ispod kapele – Šabići 1:2

Finale:
Vučkovići – Šabići
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Josip Galić: Oprez, opasni psi!Piše: Josip Galić
Poštovano uredništvo Ferate
Šaljem Vam ovaj mail potaknut sveprisutnom pojavom šetnje kućnih ljubimaca na način koji ugrožava ostale šetače. Naime svjedoci smo sve većeg broja opasnih pasa pasmine bull terijer i njihovih križanaca. Upravo takvi psi postaju sve češći na ulicama našeg grada i u parkovima gdje šetaju malodobna djeca.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Kultura sjećanja: Tko je bio dr. Dražen Sesardić?

U svom gostovanju u emisiji ’100 ljudi 100 ćudi’ na Hit radiju, mladi sinjski politolog Jakov Žižić, govoreći o ‘kulturi sjećanja’ spomenuo je i poprilično zaboravljenog hrvatskog pravnika – dr. Dražena Sesardića.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR