Petak, 22.05.2020.

Ana Malbaša gošća emisije Hit radija ‘100 ljudi, 100 ćudi’


U emisiji Hit radija ‘100 ljudi, 100 ćudi’, koja je na programu sutra, 23. svibnja 2020. godine gostovat će novinarka Ana Malbaša.
Ova mlada Sinjanka, koja je diplomirala komunikologiju na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu, radi na Novoj TV, u istraživačkoj emisiji Provjereno.
U svojoj bogatoj novinarskoj karijeri Ana Malbaša radila je kao community manager na portalu mojsport.hr, pisala je za političke tjednike Aktual i Nacional, a radila je i u emisijama HRT-a Hrvatska uživo, Potrošački kod, Što vas žulja, Imam problem, Labirint i Dobro jutro, Hrvatska.
Dobitnica je brojnih nagrada za literarne i likovne radove, a često sudjeluje na konferencijama i forumima na temu ratnih zločina, imigranata i ljudskih prava na području Balkana.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Održan sastanak o sanaciji i dogradnji školske zgrade u Brnazama


Dožupan Luka Brčić, županijski pročelnik Tomislav Đonlić i ravnatelj OŠ ‘fra Pavla Vučkovića’ Nikola Vučković jučer su održali sastanak na kojem su razgovarali o sanaciji i dogradnji zgrade područne škole u Brnazama.
Prema riječima dožupana Brčića, o ovom projektu razgovaralo se i ranije, a za njegovu realizaciju dobili su potporu roditelja djece koja pohađaju školu u Brnazama i Grada Sinja.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR