Petak, 22.05.2015.

Francuzi lete iznad Sinja u humanitarne svrheFrancuska udruga ‘Građani neba’ iz Toulousea danas je u Sinju.
Udruga broji 25 ljudi koji su nakon Zagreba odlučili pružiti nezaboravno iskustvo sportskih letova i Sinjanima. Naime, radi se o plemenitoj akciji u koju su uključeni Udruga tjelesnih invalida grada Sinja, štićenici Centra za odgoj i obrazovanje ‘Juraj Bonaći’ Sinj i djeca koja uče francuski jezik.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Radionice i natjecanje u padobranstvuPadobranska sekcija Aerokluba Sinj ovo ljeto priprema nekoliko akcija u okviru edukativne radionice pod nazivom ‘Upoznajmo padobranstvo’. Cilj je približiti padobranstvo učenicima osnovnih škola kroz nastavu tehničke kulture.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Na Perući veslačka regata

Na Perućkom jezeru (u veslačkom centru Garjak) sutra s početkom u 9:00 sati održat će se  2. veslačka mini kup regata.
Organizatori regate su Veslački savez Dalmacije i Športsko-rekreacijski centar Česma, a nastupit će svi klubovi koji su članovi VSD-e, kao i ostali klubovi s područja Republike Hrvatske. Duljina staze je 500 metara.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

V. studentsko hodočašće – SinjU subotu 23. svibnja 2015. godine s početkom u 11 sati u crkvi čudotvorne Gospe Sinjske služit će se sveta misa za studente ali i za sve mlade. Svetu misu će predvoditi studentski kapelan don Damir Stojić.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR