Srijeda, 22.05.2013.

Obavijest

Udruga Cjelovit život želi obilježiti Dan zdravih gradova (20. 5.) i Međunarodni dan biološke raznolikosti (22. 5.). Organiziramo predavanja u četvrtak 23. svibnja u 10:45 sati u OŠ fra Pavla Vučkovića.
Predavanja su:
1. mr. sc. Zora Kažimir  (Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području SDŽ) - tema: Biološka raznolikost Republike Hrvatske
2. mr. sc. Ivana Župić (Poljoprivredna savjetodavna služba) - tema: Ambrozija


Udruga Cjelovit život i dječji vrtić Blagovijest u sklopu projekta "Vjera i nevjera za Godinu vjere" organiziraju predavanje, doc. dr. sc. fra Šimun Bilokapić "Vjera i djelotvorna ljubav", u petak 24. svibnja 2013. u 19:30 sati u Dvorani Posljednje večere u Franjevačkom samostanu u Sinju.

Povrat poreza od idućega tjedna

Porezna uprava RH obradila je 2 800 prijava poreza na dohodak građana u 2012. godini, koje su predane u sinjsku ispostavu.Građanima koji su na prijavi naznačili broj tekućeg računa za isplatu preplaćenog poreza novac će biti uplaćen u utorak, 28. svibnja. Onima koji to nisu učinili, za 10-tak dana na kućne adrese će biti upućeni gotovinski nalozi za isplatu.
Sinjska ispostava Porezne uprave ove je godine zaprimila 11 800 prijava poreza na dohodak u 2012. godini, što je za oko 1 040 manje nego prošle godine.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Umirovljenici putuju na Hvar i Brač

Udruga umirovljenika Sinj za svoje članove organizira izlet na otoke Hvar, u Starigrad i Brač, na Supetar. Izlet će se realizirati u utorak, 4. lipnja. Zainteresirani članovi sve informacije mogu dobiti u tajništvu Udruge ili na telefon 821-262.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Ultrazvučni pregled dojki u Trilju

U subotu, 25. svibnja u Trilju će se održati akcija ultrazvučnog pregleda dojki.
Akciju po 10. put organizira Mladen Gusić, u suradnji sa Klubom žena liječenih od raka dojke.
Pregled će se vršiti u prostorijama triljske ambulante od 9 sati i 30 minuta. Za sve informacije zainteresirane se mogu obratiti na broj 098/875-249.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Akcija darivanja krvi u Trilju

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj i Klub DDK Trilj organiziraju akciju darivanja krvi. Akcija će se održati u subotu, 25. svibnja, u restoranu dalmacija u Trilju, od 9 do 13 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR